Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slonic

Marketing

kakvi smo u krevetu?????

Kakvi ste u krevetu
Što je za koga seks, što od njega traži i što je spreman dati? Kakav je tko ljubavnik i kakve ljubavnike traži? Svi znakovi imaju nešto zajedničko i nešto osobito. Vjerojatno znate što vi želite, a možda vam ovaj tekst otkrije i ponešto o partneru





Ovan
Ovan je neustrašiv ljubavnik, koncentriran na fizički dio ljubavi, obdaren izdržljivošću za cijelu noć. Ne boji se eksperimentirati, što znači da mu je neophodan partner otvorenog uma. On ili ona ga mora biti sposoban zadovoljiti u potpunosti jer u protivnom Ovan odlazi. Strastveni i izuzetno zahtjevni Ovnovi žele još nešto – žele se osjećati sigurno u seksualnoj vezi. Ako to ne dobiju, u njima se budi gadna ljubomora!

Bik
Bik je sretan kad senzualni 'okršaji' traju cijelu noć. On je 'električni zeko' Zodijaka. Dani i noći seksualnih igrica također bi trebali biti isprekidani razgovorom, fantazijom, zavođenjem, dobrim jelom. Sve je to neophodno da bi se Bik dobro osjećao. Često mu seks služi kao sredstvo opuštanja od svakodnevice.

Blizanci
Blizanci ne traže puno, samo nekog tko će potaknuti njihov um. Pritom se žele dobro zabaviti. Ponekad može nešto 'nabrzaka' na zadnjem sjedištu auta, no češće na tu ideju s prezirom okreću glavu. Blizanci su uvijek u potrazi za savršenim ljubavnikom i savršenim seksualnim iskustvom. Kad ga nađu, željet će dobiti i dati potpuno zadovoljstvo svim osjetilima – vidu, sluhu i, najbitnije, dodiru.

Rak
Seksualni susret s Rakom nalikuje sporom plesu. Sve što se događa s Rakom, događa se na obostrano zadovoljstvo partnera. Intuitivan kakav jest, lako osjeti što partner želi. Seks izjednačuje s ljubavlju, domom i srcem. Svatko tko se upusti u vezu s ovim znakom oslobodit će erupciju njegove potrebe za senzualnim ugađanjem partneru. Kao vodeni znak, Rak voli seks u vodi i na plaži.

Lav
Lav prije svega želi akciju i cijeni tuđu inicijativu. Ako Lava želite navesti da se zaljubi, trebate mu laskati i tako ga dovesti u stanje ekstaze. On voli zavođenje i predigru. Dobro postavljeno ogledalo u spavaćoj sobi je uvijek dobro došlo kako bi se u njemu ogledala njihova zlaćana griva i mačkasti pokreti.

Djevica
Ljubavni žar se potiče sitnicama u seksu, a Djevica je majstor detalja. Ona je ljubavnik perfekcionist koji male stvari nikad neće previdjeti. Ako partneru uspije iz Djevice izvući na površinu njezinu pravu prirodu, kao nagradu dobit će najslobodoumnijeg ljubavnika/ljubavnicu. Hladna vanjština je samo krinka koja skriva Djevičinu divlju stranu, fantastičan svijet erotike sigurno umotan vrpcama koje treba odvezati.




Vaga
Seks je često nešto umno, psihičko za zračne znakove. Vaga nije izuzetak. Uvijek teži ravnoteži, pa tako i u seksu – često razmišlja o tome što je to što oba partnera žele. Voli zavođenje, predigru i puno razgovora koji vodi do vruće akcije. Vaga traži talentiranog i atraktivnog partnera jer smatra da s njom partner dobiva to isto. Vage su među Zodijačkim znakovima najsklonije seksualnim igračkama i pomagalima.

Škorpion
On je seks majstor Zodijaka! Seksualna hrabrost i poduzetnost mu je legendarna. Škorpion se zapali na svaki zavodljiv treptaj oka i tajanstven pogled. On ima gotovo nadnaravan libido. Voli partneru pružiti senzualno zadovoljstvo, mada uživa i u primanju. Raznolikost je začin života – to je zlatno pravilo Škorpiona.

Strijelac
Seks je najljepši čin za Strijelca. Njegov veliki libido najbolje se slaže s partnerom koji je umjetnički nastrojen. Nije stidljiv i kao što njegov znak predstavlja pola životinju, pola čovjeka, on je prava seksualna životinja. Strijelac razvija osjećaj obožavanja spram dostojnog ljubavnika.

Jarac
Ispod hladnokrvne površine Jarca skriva se užarena unutrašnjost koja čeka ljubavnika da je otkrije. Kod njega sreća u seksu ovisi o stupnju zaljubljenosti. S jedne strane mrze biti ovisni o svom partneru, a istovremeno obožavaju da ih partner tetoši, mazi, pazi i otkriva im nove stupnjeve naslade. Sa snažnim partnerom, jakog libida i punim razumijevanja, Jarčevi postaju obijesno veseli i eksplodiraju od užitka.

Vodenjak
Ako Vodenjaci mogu s partnerom raspravljati i podijeliti svoje misli, stvari u krevetu će se odvijati puno bolje. Njihova znatiželja tjera ih da eksperimentiraju! Pitanje uma i tijela – teško je reći što je Vodenjaku bitnije. Partner koji ga uspije uvjeriti da se odazove užicima oslobodit će Vodenjakovo seksualno biće.

Ribe
Seks je emotivna stvar za Ribe, kao i sve ostalo u njihovom životu. Imaju veliku seksualnu želju i vole kad su stvari nestalne i promjenljive. Ako se Ribin partner može prepustiti krilima mašte, imat će nevjerojatno uzbudljivu noć. Ribe vole zadovoljiti partnera, pa je veza s njima obostrano zadovoljstvo. Kao i Rakovi, najviše uživaju u seksu u vodi.


ovo nisam ja izmislila naravno......ima nešto u tim horoskopskim znakovima.....hmhmhm........da........

mislim da je nepotrebno reći da je moj dragi strijelac........dali vam je sada jasno zašto ga toliko volimmmm.............ma nije samo zato, on je moje zlato i jedna od većih dobrica koje poznam.......samo da je više doma.......

Post je objavljen 01.10.2007. u 06:35 sati.