Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikadkaobane

Marketing

Tipovi ukriženi


Evo završnog dijela tema tipovi muževi i supruga. DerzuFanistori zanima kako bi ih spario, odnosno koji tipovi su obično u braku.
Ovako kako sam ih ja spario, odnosno po mom osobnom sudu, napravio raspored, ispada (bar mi se tako čini) da u svakoj od tih veza netko ispašta, a drugi uživa.
Ne u svima, al kaj sad, to je život.

Pa da krenem…

Domaćinskim i papučarskim tipovima muževa dodijelio sam kontrol frikuše.
Logično mi je da su žene tog tipa našle nekog tko neće previše ''smetati'' u donošenju odluka. Posebno je u ovoj kombinaciji dobro prošao tip papuča, jer iako traži neku koja će ga doslovno voditi kroz život, naletio je na najbolji mogući oblik žene, bar što se njega tiče. S druge pak strane domaćinac je na…o ko žuti. Morat će se boriti za svaku sitnicu, cijeli život, ili do razvoda, vjerojatnog.

''Fikusi'' završavaju, uglavnom, sa tipom 7–15, 16-22. Žena odrađuje sve, odluke ne iziskuju fizički napor, tako da si savršeno odgovaraju. Tu bi razlog za razvod mogao biti nedostatak, totalni, seksa u braku. Ona je stalno umorna, a njega boli glava od previše gledanja TV-a. Ili mu se jednostavno ne da.

Žene koje žele veliku obitelj po pravilu ulove zakopane u posao.
Ima se para, one su slobodne i posvećene djeci. I ljubavniku. Al mora im se priznati da vole svoju djecu. Do razvoda, a ponekad i odležavanja zatvorske kazne dolazi kada se muž jedan dan vrati kasnije s posla.

Ma promijenit ću ja njega…
Nećeš, najvjerojatnije nećeš…
Birtijaš i mamina kćer. Ona ne zna ništa o muškarcima, on ima dara za iskorištavanje žena. To šta njena mama kaže on ne doživljava kolko mu crno ispod nokta. Još kad se ova njegova ne bi branila kad ju pijan tuče, život bi mu bio idealan.

Vikendaši vole svoje supruge. Njima se ne da raditi i vole svoje muževe koji ih ne prisiljavaju na to. Svi se troše sa strane i svima je dobro. Preko vikenda se možda kresnu međusobno, čisto reda radi.
U ponedjeljak se on vrati svojoj tajnici, a ona susjedinom jedva punoljetnom, ali potentnom sinu.

Zalomilo se pa je morao…
Ona je sada kućanica vulgaris.
Nitko nije posebno sretan, al takav je život.
Dijete je prekinulo njihovo odrastanje koje je još daleko od kraja.
Preporuka: rastanite se mirnim putem i na vrijeme tako da dijete ima i oca i majku dok bude odrastalo.

Marketinške stručnjakinje obično ulove očinski tip muža. I to malo šta ih ima one otmu ostatku ženskog roda. I ne cijene to što imaju doma, nego ih tretiraju ko zadnje smeće. Oni obično počine samoubojstvo u 40-toj kada shvate da im kćer postaje ista majka.

Ostala mi je kategorija uspjele sponzoruše.
Kaj reći. Ako njihova p…a toliko vrijedi, a ima onih koji su to spremni i voljni platiti, neka im ih.
Ili samo vole imati nešto lijepo i glupo pored sebe.
Bit će da se zaslužuju.
Ipak ima tip muževa za njih, samo ga nisam prije naveo.
Budale.

Uostalom, koji će muškarac priznati da se oženio sponzorušom?





Post je objavljen 28.09.2007. u 11:30 sati.