Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lenguaespanola

Marketing

Amor Real

Amor
Telenovela "Amor real" (Istinska ljubav) koja je posljednjih godina izazavala najveće oduševljenje obožavatelja diljem svijeta nastala je iz pera spisateljice Carida Bravo Adams, a za adaptaciju ove druge ekranizacije zaslužena je također vrlo uspješna scenaristica Maria Zarattini. Najveći adut ove telenovele su raskošna produkcija, zanosni kostimi i romantična priča smještena u 19. stoljeće, koja je daleko nadmašila sve ostale sapunice.
U središtu radnje je mlada aristokratkinja Matilde, koja se igrom szdbine zaljubljuje u skromnog vojnika Adolfa Solisa. Oslanjajući se na očevu blagu narav i ne računajući na majčine spletke, Matilde je odlučna udati se za Adolfa, sve dok je Augusta ne uvjeri da ju je mladi vojnik izdao. Razočarana jer vjeruje da ju je zaručnik napustio te da je zapravo oženjen, Matilde pristane biti dio majčine spletke. Samo nekoliko dana nakon gorkoga ljubavnog razočaranja mlada se nasljednica udaje za naočitog liječnika Manuela Fuentesa Guerru, koji je tek naslijedio očevo imanje i bogatstvo. Premda ga isprva iskreno mrzi, njeni osjećaji prema mužu unrzo prerastaju u istinsku ljubav, čak i nakon što joj Adolfo dokaže da joj nije lagao.

Sapunica je snimljena 2003. godine, a u glavnim ulogama javljaju se Adela Noriega (Matilde) i Fernando Clunga (Manuel Fuentes Guerra). U ostalim ulogama javljaju se Mauricio Islas (Adolfo Solis), Helena Rojo (Augusta), Ernesto Laguardia (Humberto), Chantal Andere (Antonia) i mnogi drugi vrhunski glumci.Post je objavljen 28.09.2007. u 01:48 sati.