Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gradskapahuljica

Marketing

Diplomski polako napreduje...

Danas sam se ozbiljno bacila na svoj diplomski... Prvih 10 stranica teksta je tu :-)) Namučila sam se i s prikazima, jer sam ih skoro sve sama radila... Skužila sam da ak copy-paste-am s neta, sve su različitih boja, slova... Onda mi je to ružno... Ja sam inače prevelika picajzla oko tih gluposti... Svi šize sa mnom... ali to je zato što moram popravljati greške, a to je puno teže... I što ću, volim kad je sve na svome mjestu... lijepo, uredno :-)

Danas sam si pripremila dva različita template-a za diplomski. Ne znam uopće jel smije bit imalo dizajniran pa zato imam dvije varijante... Jednu dosadniju, samo su naslovi u boji, i u footeru je linija koja se prelijeva u tonovima ljubičaste, kakvi su i naslovi... Druga je malo zabavnija... Tekst nije preko cijelog lista, i nije centriran, nego vuče na desno, uz naslove su krugovi... ima tako par sitnica... Vidjet ćemo koji će proći :-)
Ali trenutno pišem najnormalnije u Wordu, sve obični Arial, bez numeriranja ikakvog jer ću do kraja još 10 puta premještati neke dijelove gore-dolje, a mrzim kad mi se Word počne praviti pametan... Nekad mi dođe da laptop bacim kroz prozor....

Eto, ništa mi se zanimljivo nije danas dogodilo, osim što sam jučer bila u šetnji s dragim i odtad me strašno svrbi nos... nije me valjda neka alergija ulovila!?! Baš me luđački nekako svrbi....

Uz potencijalnu alergiju, sasvim sigurno me ulovio opasan PMS... primjećujem po tome što planem u roku od 5 minuta zbog gluposti! Ali stvarno gluposti... eh... ajd, još par dana... treba iskoristit vikend :-))

Anyway, sutra je konačno petak, idemo malo van na neki rođendan, baš se malo veselim... rokovi su konačno gotovi pa će i moji prijatelji početi više izlaziti... ova zadnja dva tjedna su svi u 4 zida i nitko nema vremena za kavicu :-(( Nadam se da su i vama gotovi... i da ste zadovoljni rezultatima :-)



Post je objavljen 27.09.2007. u 23:43 sati.