Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/vrelevisnje

Marketing

"Ajmo svi popit malo kave da zaboravimo riječi koje smo izgovorili, i one koje su nam zapele u grlu pa ih nismo izgovorili, a htjeli smo i bolje da nismo..." PETRA, 27.09.2007. :)

Rado bih sad komentirala Du sve ono sta sam procitala na doticnoj stranici, al http://www.legalizacija.org/ko-smo/arno nemam volje... Drugi put...smokin
Svečano sam odlučila da ću se ponovo kulturno uzdizat, za početak Freud a zatim lagano Jesenjin pa Voltaire, malo o Židovima, malo o modernim religijama i sl. napravila sam popis...Uz naravno povremeno upijanje dogodovština iz Hogwartsasmijehsmijeh.
Jednostavno sam slaba na knjige i jebi ga...( a još su i neki oko mene odlipili glavu od monitora i krvoprolića na igricama koje po meni triba zakonom zabranitburninmad pa se sad međusobno potičemo.)
Odlučila sam naime obnovit svoju strast prema filmovima i pogledat sve šta sam uvik tila, a nikad nisam, sve šta lipo zvuči, sve šta lipo izgleda, i sve šta sam već 15-ak puta pogledala al jednostavno je kvalitetno i moram opet! Jeah baby!thumbup
Sad vas već moram pozdravit jer sve šta je lipo kratko traje, a ja svoje ogromne netovske potrebe ne mogu zadovoljit u sat vremena koliko mi je dozvoljeno u jedinoj zgradi u Šibeniku koju obožavam. Još da u podrumu postoji fast food i prostorija za pušače, di bi nama mladim Šibenčanima željnim znanja bija kraj...? Možda na poljani kad bi se skljokali mrtvi-umorni zbog zgrade PREKOPUTA, i glava prepunih hmmm...svega...mad!
PEACE&LOVE

Post je objavljen 01.10.2007. u 19:14 sati.