Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Kiropraktičar - da ili ne?

Da vam se malo javim da ne mislite da Suncokretić već sad tako puno radi da nema vremena nimalo za vas....nije tako. Bar još ne. Tamo poslije 15. 10. zaista neću stići, sada još uvijek ukradem koji trenutak za vas. I nemojte me žaliti! Najvećim dijelom ja volim svoj posao i uživam u njemu!
Danas pada kiša. Da, pada! Ljeva ko iz kabla! (Zanimljiva mi je ova izreka. sigurna sam da jako malo ljudi uopće zna što je to kabao!)
Znate li vi?

A pošto je kiša jako padala odlučila sam da mi je korisnije ostati kod kuće i napraviti nešto korisno nego bezveze prozujati dan na placu. Jer, tko bi normalan kupovao cvijeće po ovom vremenu?

Pa sam tako malo čeprkala u kući i oko kuće....sve u svemu- ništa.....baš malo zujimzijev.....

Mislim da sam već spominjala da Lava boli kičma. Definitivno ima "išijas". Bio je kod doktorice, fizijatrice, rekla je da tjedan dana miruje i ide na terapijerofl.....nema on vremena za to.
Injekcije je prošao, malo su mu olakšale, ali se nije čuvao (a i inače sve radi na silu, ne zna polakono kroz ekran vidim pokvarene misli! Ne, ne!) pa mu je sad još gore....
Sad su mu predložili (okolina) da ide kiropraktičaru. Ima relativno blizu jedna poznata, registrirana (valjda onda ima i neke papire, mislim diplome) i trebao bi ići danas popodne. Ali, predložili su mu i još jednu. Ta je samouka ili nešto slično, ali je mnogim ljudima pomogla.....

I sad smo u dilemirolleyes
Odnosno trilemi - da li uopće ići i kome.

Ako imate kakva iskustva, javite.......što prije!

UPDATE

Bili smo kod kiriopraktičarke. Tj. Lav je bio, a ja sam šetala i čekala.
Puno mi je bolje, namjestila mu je disk. Malo je skakala po njemu, ali nije ga lomila kako su nama pričali (i kako se on bojao hehehe....).
Uglavnom, sad je bolje.....

Post je objavljen 27.09.2007. u 12:34 sati.