Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockyzone

Marketing

ROCKY & ADRIAN

Naslov ovoga posta sve govori, Rocky i Adrian po mnogima su najveći filmski ljubavni par. Njihovo prijateljstvo i ljubav provlači se kroz čak šest filmova, i pokazuju gledateljstvu što je to zapravo ljubav, i koliko treba žrtve i odricanja za pravu ljubav, a ako hoćete i za sam život.
U prvom i originalnom Rockyu, njihova ljubav je tek propupala, u drugom djelu je procvjetala, dok je u trećem Rockyu zasjala. Četvrti dio donosi malu krizu za njih, a u petom Rocky i Adrian su na najvećim mukama. U šestom i posljednjem nastavku o boksaču iz Philadelphie, nažalost nema Adrian, umrla je, ali ona je u njegovom životu i te kako prisutna. Rocky se uglavnom prisjeća prijašnjih vremena sa njom, te većinu slobodnog vremena provede sjedeći pokraj njenog nadgrobnog spomenika, vodi svoj restoran, i voli i dalje Adrian više od svega.
Početak ljubavne priče počinje u trgovini gdje radi Adrian. Rocky često dolazi kod nje kupiti hranu za svoje kornjače, usput je i šarmira, ali bezuspješno, ona je previše sramežljiva i povučena osoba, pa jedva da i pogleda Rockya. Međutim tu je Paulie! Ha-ha-ha… Inače meni najsmješniji lik u Rocky serijalu. On je Adrianin brat, te i Rockyjev najbolji prijatelj. On je taj koji će ih spojiti! : )
Uz njegov nagovor Adrian ipak pristaje izaći sa Rockyjem. Jest preko svoje volje, ali ipak pristaje! Bio je to romantičan izlazak, na praznom klizalištu, nigdje nikoga, samo njih dvoje… On je glup, a ona sramežljiva, zaključili su kasnije, i kemija se stvorila. A Paulie koji ih je spojio, kasnije nije dobio ni hvala. Ha-ha-ha… Jadan, nije ni čudo što je samo pio, uvijek je bio negdje po strani. : )
Vijest da su Rocky i Adrian zajedno proširila se radničkim kvartom grada Philadelphie, pa su to neki iskoristili da Rockyja provociraju kako je sa retardiranom osobom, samo zbog toga što je Adrian sramežljiva, i neka je odvede u zoološki vrt. Rocky je na sve takve provokacije reagirao agresivno braneći Adrian.
U svojoj vezi jedno drugo su tješili, kako je i Rocky bio na meti ismijavanja i podrugivanja zbog svog govora, jedino je u Adrian pronašao ruku spasa. Iako se je pravio kako mu ne smeta, i u sebi skrivao svoju bol, na kraju joj je ipak rekao: «Ey, Yo, znaš kad sam rekao da me ne smetaju one stvari? Adrian: Da. Rocky: Smetale su me.» : (
Rocky je dobio užasne batine od Apolloa, i izgubio meč na bodove, ali kada je čuo final bell, ništa drugo ga nije zanimalo osim ADRIANNNNN!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

NASTAVLJA SE...

Post je objavljen 25.09.2007. u 16:56 sati.