Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saladdressing

Marketing

NOVA INTERNET KNJIŽARA

Evo mene nakon dugo dugo vremena.
Moje radno mjesto konačno možete posjetiti i njime se koristiti online.
A info ide ispod. Hvala svima koji ovu informaciju prenesu na svoj blog!

http://www.utopiaonline.net (kliknite na llink: na lijevoj strani: RADNO MESTO)


Frakcija d.o.o. osnovana je 2005. godine u Splitu. Iste godine otvorena je i knjižara UTOPIA.

UTOPIA je knjižara specijalizirana prije svega za beletristiku. Pored poezije, dramskih tekstova, proze i romana naći ćete i poneki naslov iz publicistike i esejistike vezane isključivo za rock 'n' roll, anarhizam i teoriju novih medija. Osim knjiga u našoj ponudi nalazi se veliki broj stripova, grafičkih novella te vinilnih nosača zvuka.

U proteklom periodu UTOPIA je postala više od dućana. UTOPIA je živa kulturna točka na urbanoj mapi Splita. U suradnji s clubom Ghetto u čijem se susjedstvu nalazi knjižara UTOPIA je organizirala brojne promocije knjiga, književne večeri i koncerte uglavnom neafirmiranih mladih umjetnika s područja šire regije.

Pokrenut je i izdavački projekt koji za cilj ima okupiti mlade pisce i strip autore iz regije. U okviru edicije OMILJENA SLOVA je objavljena zbirka pjesama «PJESME IZ SOBE» Mehmeda Begića, a projekt ST – RIP okupio je mlade splitske strip autore u istoimenom albumu kao plod izložbe strip tabli istih autora, a koja je obilježila otvaranje knjižare.
2007. godine pokrenuta je i usluga web knjižare utopiaonline.net.

Sjedište Frakcije nalazi se u ulici Antuna Branka Šimića br. 3 u Splitu, a knjižaru ćete naći na adresi Dosud 10 u Dioklecijanovoj palači.

U knjižari UTOPIA i na stranicama utopiaonline.net učinili smo sve da biste što jednostavnije i ugodnije došli do naslova koje želite. Čitanje je užitak! Pa uživajte!


Post je objavljen 24.09.2007. u 12:31 sati.