Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiangel

Marketing

ljubav i samo ljubav..

sta rec..i am IN LOVE..volim jednog prekrasnog decka koji je fakat super.. volim ga vise od ikoga..vise od seba..vise od svog zivota..
nikada nisam mislila da cu ja nekoga voljeti kao sto sada volim..
dala bi i zivot za njega..
ugl. on se zove Luka(ko moj buraz i vecina deckiju..),ima 18,5 god, zavrsio je za automehanicara a radi u biro-u kao neki arhitekt (tak nekaj),sladi je od secera,
zivi u ses. kraljevcu..i tak..
prekjucer nam je bilo 3.mj kak smo zajedno..i fakat nam je super u vezi.. cerek
ajd da vam ispricam ukratko kak smo se upoznali..
bilo to jednog lijepog dana pred kraj skolske godine..vracah se sa frendicom iz skole i tako ona meni rekla da mora cekati luku ili ti krizmanog kuma svog (tadasnjeg) decka o kojem mi je u zadnje vrijeme stalno pricala(mislim na luku a ne na njenog decka..)i ugl, ja taj dan nisam imala trening i nije mi se dalo ic doma pa sam odlucila ostati s njom cekat..to je bilo na kolodvoru u sesvetama.. i tako, ja iz zajebancije pitala kolko ima god,jel je zgodan,jel ima curu..i tak..ugl imo je curu i ja decka i fakat,ni dan danas neznam zakaj sam pitala dal ima curu..i ON je dosao u svom auticu..upoznali se i prvo sto sam pomislila je bilo: "jebote kak je zgodan..!zakaj ima curu?!i ja sam glupa,pa iam decka..a i ko da bi on htio nekaj samnom..a nist,bar sam ga upoznala.."..
i tako oni dvoje otisli i nisam se mogla suzdrzat a da frendici ne posaljem poruku(iako sam bila u kreditu)..iduci dan smo samo o njemu pricale..
i tako,pozvo me njezin decko da idem s njima i lukom kod luke u subotu..i ja pristala..i sasvim slucajno doznah da je iso sa mojim burazom u razred..
majkemi slucajnost do bola.. sretan
i tako se mi spetljali..onako malo po malo..i vidite di smo sad zavrsili..
znali smo se svega ni tjedan dana i prohodali..i zajedno smo 3.mj..vec planiramo zajednicki zivot tak da nam fakat super ide..

neznam zakaj nisam jos prije pisala o njemu al eto..
ajd previse pisem..ko da ce se dat to vama citat al ono..


samo jos jedno da kazem pa idem..: LJUBAVI VOLIM TE!!



Post je objavljen 22.09.2007. u 19:06 sati.