Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hitchhiker

Marketing

Nemam ideju za naslov....

Hej! Evo me konačno, žao mi je što ste opet morali čekati skoro mjesec dana da napišem novi post no net mi nije radio i tek je neki dan uključen..... no što je tu je, idemo dalje...

Prvo o samom blogu, redizajniranje bloga će malo morat sačekat jer nemam baš sad vremena, pa će neko vrijeme izgledat ovako kako je sad, a i nemam neku ideju što da napravim ali smislit ću ja već nešto, hehe cool

A sada kao što sam obećao u prošlom postu dojmovi iz Zadra..... yes
Zadar me se jako dojmio, iako sam već prije bio u Zadru tek sam sad uspio vidjeti pravu ljepotu tog najljepšeg grada na Jadranu zaista jako lijepo mjesto, a i ljudi koje sam upoznao su me oduševili.
Seminar je također bio fantastičan, mislio sam da sam u 10 godina naučio sve što se može naučiti o samoj Frami, ali u Zadru su mi pokazali da to nije točno jer sam naučio neke stvari koji su mi samo još više pokazale veličinu takve zajednice.
Sva predavanja su bila jako dobra, zaista se moglo puno toga naučiti i mislim da je svaki voditelj formacije sa sobom ponio dovoljno toga da može svojoj Frami vršiti kvalitetnu formaciju.
Toliko o seminaru, mogao bi ja o tome još pet strana, ali mislim da je ovo dovoljno... sretan

Neki su me pitali kako je prošao razgovor za posao, pa evo da to prvo malo pojasnim. Naime u Zadru za vrijeme jednog rada po grupama nazvali su me iz tvrtke Transcom u Osijeku i rekli da dođem na razgovor da imaju otvoreno mjesto za operatera u službi za korisnike za Tele2 na hrvatskom jeziku.
Razgovor je prošao super, opušteno i sve je bilo super, ispunio sam neki list za prijavu, razgovarao s jednom mladom "šeficom", napisao PC test i nakon par dana novi poziv, kaže prošao si, tečaj odnosno kako oni to tamo zovu trening počinje tad i tad.
I tako ja sad idem na te treninge i kad to prođem počinjem raditi. Jedva čekam, mislim da je to zaista super posao(moja mama kaže da je to pravi posao za mene) i da ću uživati raditi tamo.
Što još reći,... sve je super, sve je za 5, don't worry be happy i naravno DON'T PANIC!!! wink sretan sretan

Pozdrav svima, BVB i AVČ!
Poseban pozdrav Zadranima koji su čak pronašli i moj blog i tu se javili, hvala vam na svemu, najbolji ste!!!sretansretanthumbup

Post je objavljen 22.09.2007. u 01:55 sati.