Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenguaespanola

Marketing

Esmeralda

Esmeralda
Po mišljnu mnogih, najbolja ekranizacija legendarne kubanske spisteljice Delije Fiallo, u čijoj su radnji besprijekorno isprepletene tragične i romantične priče glavnih junaka. Osim burne ljubavi slijepe Esmeralde i naočitog Josea Armanda, najveće simpatije publike ova je serija osvojila upravo zbog dirljive i targične ljubavi Graciele i Adriana.
Jedne olujne noći na svijet dolaze dva nevina djetešca. U bogatoj kući u središtu sela rađa se djevojčica, koja se nakon poroda doima mrtva, a na rubu sela, u trošnoj kolibi, na svijet dolazi zdrav i jak dječak čija majka umire odmah nakon poroda. Bolesna želja njezina gazde za muškim nasljednikom natjera služavku Cristianu da zamijeni bebe, a dragocjene smaragdne naušnice cijena su stravične tajne. Slabašna i slijepa djevojčica, kojoj je babica Dominga nadjenula ime Esmeralda, odrasta u skromnim uvjetima i okružena prirodom, dok se sreća nesretnog dječaka okrenula te on biva podignut u luksuzu. Dvadeset godina kasnije na imanju „ Casa Grande“ samozatajne Esmeralda upoznaje naočitog liječnika Josea Armanda, nesvjesna mračnih tajni iz prošlosti koje samo vrebaju da ugroze njihovu tek rođenu ljubav.
U glavnim ulogama pojavljuju se popularni glumci Leticia Calderon (Esmeralda) i Fernanado Colunga (Jose Armando), dok se u ostalim ulogama pojavljuju Nora Salinas (Graciela), Alejandro Ruiz (Adrian), Laura Zapata (Fatima), Enrique Lizalde (Rodolfo) i mnogi drugi.


Post je objavljen 20.09.2007. u 21:50 sati.