Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/hardrockgostiona

Marketing

A što reći??!!

Pa stvarno bi moga napisati novi post. Još kad bi zna što napisati, to bi bilo samo tako.
Malo san zaruzina, nije to lako. Morate razumiti da san ja dalmatinac,lin dozlaboga, nije me lako pokreniti.......al kad se pokrenen............pa kad opet stanen......pa to nema nigdi, tu san majstor. Ej, očito je da ne znan što bi pisa, vidi se, jel da???
Pa ovako, iman jedan vic, nije loš, ja san plaka:

U emigracijskom uredu:
-Name, please?.
-Abu Dalah Sharif.
-Ok, sex?
-Every day.
-No,no, not that...male or female?
-Well...male, female, sometimes a camel.


Ludi arapi, taru sve što hoda.
E, svi znate da je dan žena osmoga marta, a znate li da je dan pedera drugi drugoga? Ili možda prvi drugoga...ili trećega?? Zbunjen san, ne znan, uglavnon, praše se ka zečevi.

E, iman usranu vijest i možda san zato u blošu...izgubija san mobitel ili mi ga je neko diga. Ako ga je neko diga pa ga otkrijen, jeba san ga!! Crka dabogda!! A jedva san ga se dokopa, pa to je za ispalit glavon. Sad ću ja morati oglobiti nekog drugog. Eee, a tako to ide.
Ljudi, meni je ledeno!! Ja ne znan kako ću ja izdržati cilu zimu. Kroz cilu zimu ja živin skvrčen ka hrčak, plače mi se od ladnoće, jeba te. A tek je počela!! Ubijte me odma, ne dajte na muke!

Cure!!!!(a i neki dečki,hehe), ostavite se pušenja!! Štetno je za kolina!!
Ok, ok, nisan to mislija ozbiljno...samo vi pušite, a ko van to može zabraniti?! Ja vas volin i ne branin van ništa...i vi to znate.
Eto ga, napriča san na kraju svašta, nisan se ni nada. Drugi post će biti umniji, bar se nadan, a do tad stojte mi dobro i kucajte jače jer život je gluh!!

Ha, još nešto.. aj neka me neko nauči kako stavljati linkove, jer ja san nepismen po tom pitanju.

Post je objavljen 19.09.2007. u 21:45 sati.