Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stopnepravdi

Marketing

DRŽAVNO OPĆINSKO ODVJETNIŠTVO UČINKOVITO; ŽUPANIJSKI SUD PRVORAZREDNA PREZENTACIJA PRAVNE DRŽAVE


Jučer, 18.rujna 2007, na svoj 50-i rodjendan, pozvan sam kao svjedok u postupku protiv korisnika kredita koji istoga nije vraćao, A.P.-a, u statusu okrivljenika.
Sutkinja me je toliko razgalila profesionalnošću nastupa, konciznošću (ali ne na štetu činjenica) i pismenošću na kojom bi joj moglo zavidjeti 9/10 hrvatskih novinara i uglavnom tzv. novinara.
Moje svjedočenje je proteklo u svjetlu novih saznanja, a takav je zapis, jer je sada očevidno da su uz Korisnika kredita svoju ulogu odigrali i osobe oko Korisnika kredita, poput prvog-jamca sudužnika, a o tome ću, kao i rafiniranju Zahtjeva za nakanadu štete (i Tužbe, dakako) protiv OTP banke koristiti nove činjenice o bespravlju kmojeg je OTP banka provodila počevši od odobravanja kredita do naplate.

S druge strane, ovim blogom sam dužan zahvalititi se sucu na Državnom općinskom odvjetništvu koji je kao tužitelj po službenoj dužnosti sročio vrhunsk pravičnu prijavu prema ondašnjim činjenicama i mojim spoznajama kao podnositelja Kaznene prijave protiv Korisnika kredita.

Hvala hrvatskom pravosudju na odista ugodnom iznenadjenju u pravičnosti, profesionalnosti i kvaliteti rada!

Post je objavljen 19.09.2007. u 13:11 sati.