Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wwwruskastranicacom

Marketing

People are all the same,and we only get judged by what we do,personality reflects name,and if I'm ugly then so are you,so are you..

ovaj će vas post psihički,fizički i umno umoriti..netrudite se..ovo mi je za dušu..baah..

Danas mi je bio grozan dan.Baš sam bila u kurcu.Tolko sam bila u kurcu da sam se nekom telekurčanom kinezom našla u bubrezima.Dakle bila sam u bubrezima.Razlog tomu je bezveze,kažemo da nikad nećemo patit zbog "nekog" al opet,nije to tako.
I ja onaka sva u bubrezima ko sivonja silazim na matematiku dok se Iva i Martina smiju i boli ih šta je meni.I sivonja sjedne.I dogodi se nesreća itd to nije važno,stvar je u tome što sam bila na rubu i osoba od koje najmanje očekujem da će me uništit počne se derat i vrištat na mene zbog jedne bezveze rečenice.I ja sad onaka eekeekeek sjedim i nemogu reć ni glasa a tolko mi digla živce da mi je došlo da je udarim i ja se crycrycry. I stoje te 2 osobe kraj mene i kao komentiraju "šta je sad njoj?" i okrenu se i postavi se ta "osobica" kao najveća žrtva.Ništ ja ošla iz škole.Ma haj marš.
I dođem ja kući a osjećam se najgore na svijetu.I sjednem za kompjuter i nemogu na internet 2 h zbog problema sa vezom.Još me brat terorizira i kao da mi ništa neide.Upalim ja svoj započeti dizajn i radim..2 h! pravim najsavršeniji dizajn fino.I slučajno upalim pjesmu koju u 2 godine nisam nijednom upalila a to je Ugly od Sugababes.I odjednom! ja zaboravila zašto se ljutim,na koga se ljutim,tuga i žalost ošli! I polako se ja izvukla iz bubrega,kroz kurac i van! im free! ne više u kurcu.Jebeni sjemenovodi..e to je jedna super pjesma.Ustvari refren je u mom naslovu..
Inače bi nastala opća dreka (ko i uvijek) da sam bila normalno,al stvarno što nemogu je kad sam tužna i neko mi se počne unosit u facu i derat se na mene zbog gluposti..A ta osoba baš i nije ono što si umišlja al nema veze.Prošlo me.Samo sam razočarana kako mi može tako nešto napravit (a nije imala razloga) a VIDI da mi je grozno.Ipak mi je najbolja prijateljica..mislim stvarno..nema veze..
Ja danas pokušavala objasniti Martini 10 faza jelašćanskog.
Jako je važno znati što statusno znače -Rus,Šiptar,Tuzlanski,Gerilac,Šangajski,Lopovđija.Reć ću u slijedećem postu,a dotad pogađajte hehe beljzubopjevaludlud

neću nikog posebno pozdravljat.njami.hehe..zato što sam se posvađala sa ♥ Martinom ♥ zbog tog......weeeee idemo u Graz!!
wavewavewavewavewavewavewavewave

Post je objavljen 18.09.2007. u 20:11 sati.