Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bumbolina

Marketing

...Moje ime je Bumbi...

fino ovako je sve pocelo u travnju 2007.godine...Nanny i Levi procitali su ovu pricu o meni na internetu...


...Bumbina priča je od onih u kojoj odrasli ne razumiju ili varaju djecu. Jednog je dana u naselje došla jedna lijepo uređena teta, zaustavila je automobil kod grupice djece koja su se igrala u parku uz cestu i pitala žele li slatkog, malog psića. Djeca su oduševljeno primila ovaj neočekivani dar, a teta se odvezla u svom lijepom automobilu. Cijelo poslijepodne je provedeno u veseloj igri. Nevolja je nastala kada je trebalo poći kući. Djeca su zaključila da ne znaju što bi sa štenetom. Kiki je odlučio odvesti psića kući, ali roditelji su mu rekli da ga nosi tamo gdje ga je našao. Kiki nije mogao ostaviti Bumbi samu u mračnom parku, pa ju je odnio Pauli. Ona se još u parku naljutila na njega zato što joj nije dao da uzme psića. Mislio je da će se Paula sada prestati ljutiti i bio je u pravu. Ali ni Paulini roditelji nisu bili spremni podijeliti svoju lijepu kuću i vrt s malom Bumbi, čak ni privremeno. Ostavili su sad već jako zabrinutu djecu da problem riješe sama. Ovo je bilo posve novo iskustvo za Kikija i Paulu. Oni su do sada vjerovali svojim roditeljima koji su uvijek znali odgovore na njihova pitanja i bili tu kada su trebali pomoć. Zašto se odjednom sve promijenilo? I dok su napušteni i s tmurnim mislima stajali uz cestu, naišao je striček iz obližnje ulice i odlučio pomoći djeci i njihovoj štićenici. Ponio je kujicu kući, čuvao je 14 dana i napokon je došla k nama. Hvala djeci i stričeku Nenadu!

Ja sam Bumbi kujica vrlo neobičnog lica. Kad bi se mogla kandidirati na izborima, sigurno bi glasali za mene, jer imam lice kojem se vjeruje. Stara sam oko dva mjeseca i djelujem poput križanke shar pei-a i još nečega ( kasnije su otkrili da je to njemački lovni terijer )...Još jedna neobičnost me krasi ...imam jezik pokriven plavim mrljama. Uvijek sam dobre volje i spremna za zabavu.

Željela sam zaigrane i vesele udomitelje koji će mi omogućiti da svakodnevno potrošim svoju neuništivu energiju u šetnjama, jurcanju i igranju.

...i tako jednog dana dosetali Nanny i Levi po mene...sad sam princeza u njihovom domu...kiss



Post je objavljen 17.09.2007. u 15:41 sati.