Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Hlo-Cro metla


Hloverka
Novak Srzić
kao glavna urednica HTV-a devedestih zasjeca slavljeničku tortu najozloglašenijoj hadezeovskoj tv ekipi emisije "Motrišta". Iza noža su Andrej Rora i Miljenko Manjkas, a Jozo Barišić stoji uza stražnjicu hotelskog dečka.


Vijesti da je Hloverka Novak-Srzić oduzela Sanji Mikleušević-Pavić "Otvoreno", a Danku Družijaniću Dnevnik idu u prilog nagađanjima da je predsjednik Stjepan Mesić kumovao Hloverkinom povratku na čelo HTV-a kao što ju je devedesetih na mjesto šefice novinara državne televizije postavio Franjo Tuđman.

Mesić Sanji Mikleušević-Pavić nije mogao oprostiti interview u kojem je iziritiran njenim pitanjima o uplitanju savjetnika Saše Perkovića napao HTV i njene novinare.

Danko Družijanić je nešto ranije objavio vijest o snimci s You Tubea s Mesićevim australskim ustaškim govorom.

Dubravko Merlić je izgleda loše odrađivao u Kontraplanu za Mesića, pa je Hloverka dobila zeleno svjetlo za davnašnju želju da tu emisiju ukine.

Mislav Bago i Zoran Šprajc će biti neutralizirani viškom posla koji ih neće činiti sretnim.


Denis Latin
se jedini javno buni protiv Hloverke računajući na svoju popularnost u javnosti i odnose koje je do sada gajio s predsjednikom Stjepanom Mesićem i premijerom Ivom Sanaderom, ali se čini da mu je trud uzaludan.



Post je objavljen 16.09.2007. u 18:02 sati.