Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gradskapahuljica

Marketing

Ispiti.......

Evo, konačno mi je popravljen wireless :-)) Tj. imam novi wireless adapter (ili what's its name) jer sam zadnji "oštetila"... nećete vjerovati (ili hoćete) kako :-) Ja laptop stalno nanašam iz sobe u sobu, pa na krevet, pod, kauč, balkon... i često mi je na koljenima dok gledam TV, tako da sam jednom slučajno koljenom udarila u taj adapterčić, i malo je napukao :-)) Grozna sam, znam... Obećajem da ću ubuduće paziti više na svoj laptopček...

Dragi i ja smo uspjeli inače ponovno pobjeći od svijeta, i prvi put nakon dugo vremena, svaki dan smo zajedno... Osim petka, jer sam se ja dogovorila ići van s curama, proslaviti malo zadnji ispit pa smo dragi i ja imali slobodnu večer :-) Ovaj vikend su mi roditelji opet pobjegli na more pa smo, eto, ponovno zajedno :-) Iako, nažalost, oboje moramo nešto učiti... on ima ispit na PDS-u, ja moram još položiti ispit iz španjolskog... to mi nije na faksu, nego u školi stranih jezika... Javila mi je profa da će sad u 11. mjesecu biti i onaj DELE ispit, međunarodno priznati pa razmišljam i to možda riješiti... Vidjet ćemo.... Inače me čeka još i ispit iz engleskog... Moram priznati da me to strašno živcira... Učim engleski od 1. osnovne, bila sam i na državnom natjecanju, na faksu sam odslušala i položila 8 ekonomskih predmeta na engleskom... ali ne... to i dalje ne dokazuje da ja znam engleski, nego moram platiti tamo 200 EUR za međunarodnu diplomu koja, eh, vrijedi 2 godine! A kako se namjeravam prijaviti za postdiplomski u UK, moram to imati.... I onda mi je studiranje, kao, besplatno...
Još samo čekam da mi naplate ove diplomice na faksu... Koliko sam upućena, na EFZG ti naplate 450 kn diplomu, onu kapicu i rentanje "odore" koja se nosi na promociji... A ja bih trebala dobiti još dvije diplome, onu počasnu (cum laude) i ovu za te predmete na engleskom koji su, opet kao, međunarodno priznati, i ako će mi sve to naplatiti, bankrotirat ću... Da ne pričam o tome da moram prevesti diplomu i prijepis ocjena kod javnog bilježnika (ili što već), i to, naravno treba platiti... Samo troškovi... Uh... toliko o tome kako ću prvu plaću potrošiti na cipele :-))

Inače, moram priznati, ja nisam UOPĆE upućena u što nakon diplome... Radna knjižica, burza, zdravstveno... Kojim redoslijedom? Ne znam, morat ću mamu gnjaviti da mi objasni :-))

Eto, cure moje, ja sam vam sva u dilemama :-) Bila sam na nekom testiranju u petak za poslek, mislim da sam dobro napisala, vidjet ćemo... Još su dva kruga selekcije preda mnom, tako da ništa nije sigurno... A ovim testovima nikad kraja, čak ni kada daš "zadnji ispit" :-))



Post je objavljen 16.09.2007. u 13:43 sati.