Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/pmak

Marketing

GRUPA VATRA U AQUARIUSU
KLEOPATRA je silno željela na koncert grupe Vatra. To joj je bila skrivena želja. Uživala je slušajući stihove njihovih pjsama ... "Plačem, a smijeh u mojoj glavi zvoni..."

ANTONIJA je imala priliku preslušati njihov prvi cd jer ga je njena sestra, Anovi posudila od prijateljice. Svidjele su joj se neke melodije, ali nije previše pažnje poklanjala novopečenom bendu.

Šetajući se jednog dana, u blizini džamije, Kleopatra i Antonija promjetile su plakat s pozivom na koncert. Crveni upadljivi plakat privukao je Kleo, a odbio Klarmo :"Ja neći ići na to ni da je upad mukte.", rekla je Antonija.

11.9.2007. u kasno popodne Antonija dobiva poruku svoje prijateljce:"Molim te, amigi, hoćeš ići samnom na Vatrin koncert? Upad je besplatan."

Razmislila je miss Klarmo i odlučila Kleopatri napraviti uslugu... Ipak je njena Kleopatrica toliko dobra prema njoj...

Otišle su na koncert s pozivnicom i odlično se zabavile...

"KAD SMO UŠLE MISLILE SMO DA SVIRA CD. NA ŠANKU NIJE BILO PUNO LJUDI PA SMO MISLILE KAKO ĆE KONCERT BITI OTKAZAN. ALI KAD SMO POGLEDALE U DALJINU... VATRA JE ŽARILA I PALILA NA STAGEU, PJEVAJUĆI TOLIKO DOBRO I SVIRAJUĆI TOLIKO ODLIČNO DA SMO OSTALE IZNENAĐENE... "

Antonija se ugodno iznenadila, Kleopatri je puknula potpetica, ali je odlična atmosfera prevagnula. moram pohvaliti bas gitaru i bubnjara... Svaka čast...


Post je objavljen 15.09.2007. u 00:12 sati.