Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tea145

Marketing

što latinski kaže o pobjedi Hrvatske nad Estonijom

Veni,vidi,vici!
Dođoh,vidjeh,pobijedih!

Lex omnium est: potentiori cede.
Ovo je zakon za sve:moćnijem popusti.

Non possunt primi esse omnes omni tempore.
Ne mogu svi biti prvi u svako doba.

Melius est recurrere quam male currere.
Bolje je odustati nego loše trčati.

Esto bonus saltem, si non potes esse peritus.
Barem budi dobar,ako ne možeš biti vješt.

Tantum sumus, quantum possumus.
Vrijedimo onoliko koliko postignemo.

Hostis, etiamsi vilis, nemquam contemnendus.
Neprijatelja, makar je i mali, ne treba nikad prezirati.

Diversi diversa putant.
Razni ljudi razno
misle.


Primus inter pares.
Prvi među jednakima.

Per astera ad astra.
Trnovit je put do zvijezda.

I za kraj: dobilllllllli smo vassssssss!hrvatskawavegreedy


Što ban Jelačić kaže o:


- ban Josip Jelačić o modernim proizvodima

"Bez suza kurac moj." - ban Josip Jelačić o Johnson&Johnson-u
"Fali šećera." - ban Josip Jelačić o Coca Cola-i Zero
"O jebem ti što reže!!" - ban Josip Jelačić o Žuji
"Koji će mi to kurac?" - ban Josip Jelačić o Space Bagu
"Zanimljivo" - ban Josip Jelačić o Mokrosuhom brijaču
"Šta sve neće smislit" - ban Josip Jelačić o kondomima
"Mogu li s time oštrit sablju?" - ban Josip Jelačić o Shogun noževima

-Sorry, damire158 jednostavno je prejebeno, morala sam čopiti, ajd kad već kradem da ukradem i tvoje super izume, b.t.w.pomogli su mi kod kuće.

ZAKON IZUMI

Izum 1 : Superkajo

Superkajo je naizgled jedan običan kajš koji drži muške pantalone ali upravo ga čičak čini jedinstvenim. Za razliku od starih kajševa koji upotrebljavaju metalnu kopču, Superkajo koristi snažni čičak.
Već mogu zamisliti reklamu : "Još tučete svoje dijete na staromodni način? STOP! Superkajo je izum koji će vama i vašoj djeci uštedjeti puno truda. Zbog svoje jedinstvene anatomske građe ne ostavlja modrice na dječjoj stražnjici, a bol je peterostruko veća od upotrebe običnog kajša. Što je najbolje od svega - uloženi trud u premlaćivanje voljene djece je minimalan!"
Milivoj (46, neurokirurg) : "Probao sam mnoge kajševe ali.....nijedan mi nije pomogao kao Superkajo. S njim mogu premlatiti svog sina tako jako da i mene boli."
Onda sin kaže : "Prije me otac tukao običnim kajšem dok metalni dio ne otpadne, ali otkad smo nabavili Superkaju ja imam više vremena za zadaću i izvanškolske aktivnosti. Više nemoramo gubiti vrijeme na razne medicinske preglede zbog plave guzice i socijalna služba nas više ne želi razdvojiti."
Superkajo : pravi prijatelj svakoj disfunkcionalnoj obitelji.

Izum 2: Vibrirajući Ultradesničar

Vibrirajući Ultradesničar je maska koja počne vibrirati kad se stavi na lice. Dozvolite mi da vam pobliže dočaram njegovu primjenu.
"Ajoj! Ponovo ste ozljedili ruku na ženinom licu? Premlaćivanje žene vam oduzima previše vremena? Predstavljamo vam Vibrirajućeg Ultradesničara! Podesite željeni stupanj premlaćivanja i odite na posao. Kada se vratite doma i skinete joj masku primjetit ćete savršeno oblikovane hematome na njenome licu - kao da ste ju vi istukli! Čak toliko savršene da ćete pomisliti da ju je susjed pretukao! Vibrirajući Ultradesničar ima lokot tako da ga jedino vi možete skinuti sa ženinog lica. Ako se pak ona pokuša na silu osloboditi, stresti će je blagi udar od 5A." Onda bi uslijedila jedna demonstracija u studiju.

"Iskušajmo ovoga"
"Gledaj Jo, dobili smo modricu koja je pooootpuno ista."
"Nevjerovatno."

"Vibrirajućeg Ultradesničara možete kupiti po cijeni od samo 666.66 kuna! Ali ni to nije sve! Nazovite odmah i mi ćemo u ponudu dodati jedan Jumbo SpaceBag besplatno! Da, dobro ste čuli - jedan Jumbo SpaceBag besplatno! Ako djeca budu zločesta samo ih zatvorite u SpaceBag i isišete im sav zrak! Sljedeći put će promisliti dvaput prije nego ponovo probaju marihuanu."

Izum 3: Pseudohiperflexi-majcodržač 3000

"Jeli vam se ikada dogodilo da vam se majica navukla skroz do ramena kad ste preko nje oblačili skafander? Sa Pseudohiperflexi-majcodržačem 3000 tim nevoljama će doći kraj! Ovaj jednostavan izum se sastoji od dva čička. Jedan stavite sa unutarnje strane rukava, a drugi zaljepite super ljepilom za kožu. Spojite ta dva čička i bez bojazni od javnog sramoćenja obucite skafander."

Marija (40, prosvjeta) : "Dok sam radila u školi djeca su mi se smijala kada sam oblačila skafander na svoju majicu i zbog toga sam potrošila puno novca na psihijatra. Ali nikad više!! Čujete li me kurvini sinovi!?!? Tko se sad smije!?!? Tko se sad smije!?!? Buahahahaha, buahahahaha!!"

Izum 4: Super Krečko - sprava za mučenje

Ovo je vrhunac moje domišljatosti. "Djeca imaju previše energije? Napunite Super Krečka tekućim olovom i dajte im da bojaju zid s njime. Ne samo da će isčašit rame, nego će vam i prostorija zablistati prekrasnom olovnom bojom. Sa njim i roditelj može mučiti djecu kao profesionalac. Super Krečka sponzorira Narodna Demokratska Republika Sjeverna Koreja." Prijevod s lošeg engleskog : "Prije smo trošili puno novaca na razne sprave za mučenje Amerikanaca ali...sa Super Krečkom naši problemi su riješeni. Samo ga napunimo obogaćenim plutonijem i damo Jenkijima da bojaju svoje sobe s njim. Nakon bojanja su preumorni da bi pobjegli, a od zračenja dobiju velike plikove po tijelu."


Di si sad Tesla!?!?





Post je objavljen 14.09.2007. u 08:21 sati.