Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/assilletta

Marketing

Zabranjena bilježnica

Image Hosted by ImageShack.us


Maloprije je moja kompanjonka iz osnovne bila kod mene. Ja sam se sjetila jedne bilježnice u kojoj sam pisala neke svoje pričice o ljubavima iz onog doba. Moram priznati da smo se pošteno nasmijale.
S vama ću podijeliti dvije. Prva je igrom slučaja nastala točno osam godina od danas...

12.09.1999.
Od svih naših moći, ljubav je najviša, najdivnija

Ljubav je na neki način prekrasna. Bezglavo se zaljubiš i tvoj svijet se vrti oko njega ili nje, razmišljaš i da li i on ili ona i tebe voli i sve je divno prekrasno dok si ne umisliš previše. Tada može uslijediti veliko razočaranje: ukoliko se prevariš u svojim pretpostavkama. Tada se sav taj divni svijet sruši, postaješ očajan. Ali tebi još uvijek ostaju snovi o toj ljubavi, svijet koji se ne može uništiti, u kojem je uvijek najljepše. A opet, tvoji snovi još uvijek mogu postati stvarnost, ako daš malo od sebe, pobijediš malo svoj ponos, napišeš ljubavnu poruku i pogodiš ga Amorovom strelicom. Ako ti uspije, ljubav će postati najljepša i najdivnija moć.


A ako ste sad pomislili da sam loš pisac, podijelit ću svama drugu priču, jer svakome dobro dođe da se dobro nasmije u životu. Nas dvije tu do zraka nismo mogle doć, sad ćete saznati zašto (ajme meni...)

17.3.1999.
Psi i dečki

Dečki su slični psima. Ako ti je dečko vjeran, pozoveš li ga, on će doći, a tako i pas. Kad psa uvrijediš, on će se ljutiti, ali će ti oprostiti, kao i dečko. Još samo fali da ti dečki počnu režat.


Mislim, WTF?! nut
B(l)ože, još sam dobro i ispala kakva sam razmišljanja imala lud smijeh

Ciao! (nadam se da ćete me čitat i dalje kiss )

Post je objavljen 12.09.2007. u 20:26 sati.