Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Hrvatska-Estonija

Poštovani,prije svega veliki pozdrav svima.
Ide još jedan post o putu Čačinačkih Alkosa u Zagreb na utakmicu HR nogometne reprezentacije.

Same pripreme su započele prije mjesec dana.Trebalo se dogovoriti tko ide,kako nabaviti ulaznice i srediti prijevoz. Nisu momci htjeli da nam se ponovi utakmica s Rusima za koju nismo imali karte pa smo kontaktirali HNS ali nam se guba nije javila ni odgovorila na naš fax ni na naše e-mail poruke ni na naš dopis poslan poštom. Ni traga ni glasa. Gospodo iz saveza,nismo tražili da nam date ulaznice besplatno ali ste se mogli udostojiti i odgovoriti. Marković-odlazi!!!! I Srebrić!!!

Uglavnom,skupila se osmorica momaka, tj. sedam momaka i Babili.Čovijek u srednjim godinama.Veteran u redovima Alkosa. Ja ovoga puta nisam putovao jer nisam mogao dobiti godišnji a i žena mi je rekla da sam ispucao svoje utakmice za ovu godinu. Mislim da je ovo drugo presudilo. Papučar.

I tako,odredili smo Bucu da kupi ulaznice i da dočeka momke u Zagrebu. I bi tako. A li prije susreta sa Bucom,momci su se okupili u DEFU,popili nešto,pripremili sve potrebno za put,slikali se za uspomenu i krenuli put metropole.




Na putu su naletjeli na saobračajku i stali da vide jel potrebna pomoć,no pomoć nije bila potrebna a usput su dobili i "srednjak" od djevojke koja je stajala kraj prevrnutog auta.Izgleda da se nevoli slikati.



Put je valjda protekao uredu.Stigli su u Zagreb i zajebancija je mogla početi.Opet slikavanje (a što se mi volimo slikati...) pa lagana šetnja glavnim gradom svih Hrvata i potraga za Bucom i ulaznicama.Nakon što su ga pronašli,dobro su provjerili da im Buco nije podvalio kakve krivotvorine i nastavili se zabavljati.Tako su uletjeli među gužvu HR navijača i slikali najzanimljivije.A to su svakako Ekipa Ludara, pa recimo lik prekriven sa mnoštvom rekvizita i slični.








Najzanimljiviji je bio susret sa rodbinom novopečenog reprezentativca Ivana Rakitića čiji stric je Kecu poklonio Ivanovu autogram kartu.



Oko 19 sati odlaze na stadion i prilikom ulaska na istočnu tribinu među redarima susreću našeg Čačinčana Stanka (naravno da su i njega slikali).Stvarno nas ima svuda jebote!!! Potom su objesili transparent na ogradu i zauzeli pozičije čekajući početak utakmice. Transparent se jako lijepo vidio na TV-u u nekoliko navrata tokom utakmice,posebno na samom početku i na kraju.Čak sam i ja doma dobio nekoliko poziva i poruka s pitanjem da li sam tamo.






Utakmicu ste večina vas gledali pa nema potrebe o njoj.Bila je to jedna sigurna i rutinska pobjeda naše reprezentacije i potvrda da je Eduardo trenutno među vodećim napadačima Europe.Svaka čast Eduardu ali i ostalima.Šteta penala.

Kažu mi moci da su se super zabavljali i da je bilo odlično.Ni nesumnjam. Mora tako biti kad ideš s pravom ekipom.Čak su rekli i da smo im nedostajali Toca i ja.
Poslije utakmice su sreli Branka Ivankovića koji je drage volje pristao uslikati se s momcima za uspomenu. Sad već postaje tradicija da se svaki puta slikamo sa nekim poznatim imenom HR nogometa. Slijedeći puta pucamo na neko još veće ime.



Povratak doma je bio standardan,svi su pozaspali u kombiju i crkavali do Čačinaca u koje su stigli u rane jutarnje sate.




To je to o putu u Zagreb. Molim Keca,Ileša,Zokija i ostale da napišu još pokoju riječ o ovoj temi pošto ja nisam bio s njima i vjerovatno sam ponešto zaboravio od onoga što su mi rekli.


NK "Mikleuš" Mikleuš-NK "Mladost" Čačinci 1:0


A dok su se oni zabavljali po Zagrebu, nogometaši Čačinačke Mladosti su gostovali u obližnjem Mikleušu i u 3. kolu upisali i prvi poraz. Izgubili su 1:0 od istoimenog domaćina i tako nakon 3 kola imamo mršava 2 boda a najavljivali smo velike stvari. No,prvenstvo je tek počelo i ima se još puno igrati tako da se nadamo da Mladost će Mladost proigrati i početi pobijeđivati sve redom.Kvalitetu imaju,ali zasad šteka rezultat (podsjeća me to na još jedan klub za kojeg navijam). A toca je izgubio okladu od Mile Babca.Kladio se Toca da ćmo zabiti gol na svakoj utakmici u prvenstvu.Suosjećamo sa Tocom a gajbu ćemo već nekako popiti.

Živjeli!!!!!!!

P.S.Pogledajte našeg Željka u akciji. Nema šta, Bečka škola - Čačinački smjer!

A kulture...





Post je objavljen 11.09.2007. u 09:32 sati.