Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/karakterclub

Marketing

Ajmo radni narode...+update

Kako započeti ovaj post?

Moram priznat da me malo frka. Odlučila jesam na dijetu. Uostalom, kako vidim, još i mnogi od nas. Na ovaj ili onaj način dovesti svoje slabosti u zadane okvire, jel.

E, dakle, imam ja nekoliko problema ovdje. Radi se o tome da se sa ove, uredničke strane, nalazim, trenutno, samo ja. Uskoro se pridružuje Wanda, ali trenutno još nije u mogućnosti.
A treba mi potpora za svakodnevno mučenje i patnju. treba mi netko tko će na isti način patit iz dana u dan.
Dijetu posebno neću pisati, postoji u arhivi, među naših prvih par postova je. Uostalom, ovdje vam ostavljam link na post u kojem su ukratko opisani osnovni principi ove dijete.
Također, sa strane je link na recepte karakterkluba koje smo vrijedno objavljivale kroz ovaj period. Nisu još do kraja uređeni ali obećajem, uskoro će svi objavljeni recepti biti posloženi po danima i potpuno uređeni.

Nekako, moja je ideja da se ovdje nalaze svi oni koji imaju TIH problema, pa na bilo koji način to riješavaju. Nekome je draža UN dijeta, nekom Atkins (ja ju NE preporučujem), netko voli South Beach dijetu, netko Zonu...bitno je da svi, u takvim periodima, prolazimo kroz iste krize, manijakalne ispade u pravcu frižidera, snove u kojima hrenovke plešu rock and rol u paru sa slasnim pecivom, a sve garnirano...dakle, shvatili ste?

Svakako, dakle svakako pozivam svaku blogericu i svakog blogera koji imaju volje podijeliti svoje teške trenutke neka se obrate na mail sa strane. Ovdje su potrebni ljudi ČVRSTOG karaktera koji mogu pozitivno motivirati nas nestalne...Moji motivi će se lagano istopiti za pet do šest dana, kada počnem doista sanjati hranu ( nije mi to uobičajeno, samo je ovo stanje povišenog stresa, a hrana je definitivni uzrok pa onda...trebalo bi u sanjaricu pogledat što znači kad sanjaš hranu, hm, da).

Ajde, da čujem: tko je za?

Pita: Ledena , ofkors

UPDATE


Iz nekih, meni nepoznatih razloga ovaj post nije objavljen na COOL listi u ono vrijeme kada je trebao biti, pa eto, sad ponavljam cijelu priču.....


Post je objavljen 10.09.2007. u 11:53 sati.