Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

"Monitor"

Da me sad vidite, "umrli" bi od smijeha!!!! I sama se sebi smijem!
Već i ptičice na grani znaju da ja uskoro trebam dobiti komp. Odnosno Lav i ja , jer postojeći je vlasništvo Buntovnika. I smješten je u njegovoj sobi, pa se "mali" ljuti jer ga stalno gnjavimo. Sa vremenom je on kupovao (a mi uglavnom plaćali) nove, bolje jače komponente za komp, tako da sad imamo još za jedan.
To znate. A znate i da nam je falio monitor.
Naglasak je na prošlom vremenu.
Jer sad imamo monitorroflroflroflrofl.

Lav je postao nestrpljiv. Hoće on nešto šta Buntovnik neće, hoće ovako, onako, i nastala rasprava.....i pošto nema trošenja novaca dok maćuhice i ostalo ne procvijetaju, dok se ne unovče, posudio za probu "monitor" od susjede!!!

Da, monitor! Ma nije to monitor, to je monitorčić!!! Treba mi povećalo za čitanje i veeeeeeelika mašta za dočarati si bojenutrofl!!!!!

Ali, sve funkcionira savršeno!
Pijem kavu, blogam...i pušim (doduše, bez toga bi i mogla, ali....)!

Odmorila sam se malo. Ali, ustvari, kako kažu neki blogeri, nisam ni bila umorna....jer, lako je to saditi maćuhice. Samo mi je žao što nisam post napisala ranije, pa da ih pozovem da mi pomognunaughty

Ovo je bilo samo da isprobam "novi monitor"rofl Kava mi je pri kraju, a danas moram ranije na posao je je danas jedan od ona dva ponedjeljka kad Buntovnik ide na praksu, pa moramo biti točni......

Monitor.........roflroflroflroflroflroflrofl


Post je objavljen 10.09.2007. u 05:57 sati.