Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/damir158

Marketing

Nova školska godina

Dragi dnevniče
Počela je škola! Ovaj tjedan je bio ispunjen veseljem i srećom više nego što su vene Keith Richardsa ispunjene heroinom. Vesela djeca trčkaraju hodnicima, učiteljice užurbano skidaju tragove ravnateljevih izlučevina sa majci i ustiju. Ah...to je škola. Ali nije ovo bilo kakva školska godina...neeeeee...ove godine smo dobili besplatne udžbenike. Premda je predizborna godina ministar Zamorac je odlučio malo dublje zaviriti u džepove poreznih obveznika i "pokloniti" nam knjige koje su kupili našim novcem. Od silne sreće imam osjećaj da ću beskrajno permutirati...ček, ček...ipak ne...lažna uzbuna. Udžbenici ne liče na kurac i sadržajno su siromašniji od bakine kuharice : "Što sve možete skuhati mislima.". U knjizi se, naravno, ne nalazi niti jedan recept...samo korice. No...to nije tema mog današnjeg posta. Tema ovog posta je (već pretpostavljate) : ograda. Ne, ne ograda...mislio sam reći vlada. Prvo da definiramo vladu. To je skupina pseudopravnika i nadrilječnika nivoa inteligencije retardiranog pelikana zvanog Fiki. Oni su kvalificirani da vode ovu državu koliko je i Fiki kvalificiran da vozi tramvaj ili upravlja teškom mašinerijom. Pogledajmo pobliže neke od pojedinaca koji griju stolice u Saboru.


Vesna Nož Ožbolt - ova barkona ljepotica nema konkurencije što se tiče ljepote. Bez problema bi osvojila prvo mjesto na Miss Universe u kategoriji : "Izboli me nožem i ostavili u prljavom jarku da umrem". Čestitamo.

Vladimir Sex - osoba koja je u tjedan dana popila više alkohola nego članovi Metallice na tromjesečnoj svjetskoj turneji promocije Black Albuma gdje su dobili nadimak "Alcohollica". Čestitamo i njemu. Na tom uspjehu bi mu zavidjeo i Mirko, lokalni pijanac koji cijeli dan pije pive ispred marketa i uz to još uspjeva biti uspješan neurokirurg..

Ivo Sanader - najvjerovatnije jedina osoba na svijetu koja bi mogla zamijeniti Tony Robinsona u ulozi Baldricka u Crnoj Guzi bez da to itko primjeti. Šarmer, nema šta. Mentalnih sposobnosti razbijene ljuske jajeta ovaj poliptičar je savršeni izbor za glavnog glumca u filmovima tipa : "Bako vidi klošar", "Ja sam sumpor" i naravno "Znam šta si radila prošlog mandata".

Dragan Zamorac - Dragane mooooooooj! Kad dođeš tiiiii! Dijelit će seeee...udžbeniciiiiii! (op. a. ne obazirite se na prethodne tri kvazirečenice). Šta reći o ovom čovjeku...princ na bijelom (konju, naravno). U društvu znan kao "Tužna breza", ovaj visokoobrezovan ljepotan odiše nekom vrstom seksipila i beskrajne jedinstvenosti koja se može sažeti u jednu riječ - konj.

Jeli ovo naša nada?

vlada

Nije, to je naša Vlada :(

Post je objavljen 07.09.2007. u 16:15 sati.