Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenguaespanola

Marketing

La Mentira

La Mentira

„La Mentira“ (Laž) napeta je i emocionalno nabijena priča koja je u brojnim zemljama ostvarila zavidan uspjeh. Glavni aduti ove sapunice jesu originalan scenarij, dinamična priča i maestralna gluma. U sapunici se progovara o materijalizmu, izdaji, laži i ljubavi koja se iz nje rodila.
Iako je ova priča, nastala prema predlošku spisateljice Caridad Bravo Adams, doživjela čak tri ekranizacije u Mexicu, posljednja je verzija „Laži“ 1998. godine ostvarila daleko najveći uspjeh.
Glavne uloge tumače Kate del Castillo i Guy Ecker. Kate je svojom vrhunskom glumom iznenadila kritičare, a Guy je zbog svoje uvjerljivosti pred kamerama odnio i prestižnu nagradu Tvynovelas u kategoriji najboljeg glumca godine.
Višestruko nagrađivani i talentirani producent Carlos Sotomayor do posljednjeg je detalja ovu telenovelu prilagodio ukusu gledatelja, a prekrasni pejzaži ruralnog Meksika pomogli su od ove Televisine vrhunske produkcije učiniti proizvod kojem je rijetko koja televizijska kuća u svijetu mogla odoljeti.

Nakon povratka u Meksiko, Demetrio Azunsolo (Guy Ecker) otkriva da je njegov polubrat, plantažer Ricardo Platas, počinio samoubojstvo zbog okrutne izdaje jedne prekrasne žene. Pun bijesa i boli, s bratovim oproštajnim pismom i brošem koji pripada njegovoj ljubavnici, Demetrio se na Ricardovu grobu zaklinje na osvetu i kreće u potragu za ženom čije ime počinje slovom „V“. Dolazi u kuću obitelji Fernandez Negrete, gdje žive dvije prekrasne djevojke, Veronica (Kate del Castillo) i Virginia (Karla Alvarez). Zapanjen Veronikinom ljepotom, Demetrio odmah posumnja da je ona odgovorna za bratovu smrt, a Vriginijina ga spletka u to još više uvjeri. Nakon vjenčanja s Veronicom, Demetrio počinje osvetu, ne znajući da je sve bila okrutna laž i da žena koju je tražio da osveti bratovu smrt nije Veronica nego Virginia.......

Uz Kate del Castillo i Guya Eckera u ostalim se ulogama pojavljuju Karla Alvarez (Virginia), Sergio Basańez (Juan), Eric del Castillo (Teo), Rosa María Bianchi (Sara), Salvador Pineda (dr. Moguel).

ZANIMLJIVOST

Kate junto con su padre Eric del Castllo
U sapunici oca Kate del Castillo glumi upravo njezin pravi otac Eric del Castillo!!!
To je bila prva sapunica na kojoj su tata i kćer imali prilike zajedno glumiti.


Post je objavljen 07.09.2007. u 15:20 sati.