Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zanimame

Marketing

JESEN U MENI...

I evo je.
Napokon.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Obožavam jesen. Pogotovo ovu ranu koja je ove godine, mora se priznati, stvarno uranila, ali neka. Ja se ne žalim. Rana jesen i početak proljeća su moja najdraža godišnja doba.

U proljeće obožavam promatrati metamorfozu kroz koju prolazi ne samo priroda nego i ljudi. Obožavam prvi dan kada izlazim van u kratkim rukavima. Šareno drveće, miris ljeta koje dolazi... Toliko ljudi odjednom na ulici da se pitam pobogu gdje su oni svi stali dok je vani bila zima? Stvarno mi se gradske ulice i parkovi u to vrijeme čine premaleni da bi primili svu tu razjarenu masu željnu kokica i proljetnog zraka!

A jesen...mmm, u meni uvijek budi neki pomalo sjetan osjećaj, ali nekako pozitivan. Sjećanja na prekrasno ljeto koje je tek završilo ( znači nisam ga baš željna, treba se čovjek malo i odmorit ), priroda je prekrasna u tim smećkastim tonovima, nije prevruće, nije prehladno...taman. Volim nakon dugog, toplog ljeta opet obući neku laganiju odjeću dugih rukava. Volim kad u stanu zazimi i kada se najbolje ugrijem stiščući se s njim pod plahtama. I taj dan kad plahte napokon zamijenimo dekama!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 06.09.2007. u 13:14 sati.