Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4animals

Marketing

Ni krivi ni dužni su tako rođeni i ni krivi ni dužni odbačeni ):

Na početak ovog posta bi stavila ovaj link : klik...
Radi se o zlatnoj retriverici Lucy.... Pošto nisam baš dobra s ngleskim dobila sam kratki prijevod pa ovako: S samo pet tjedana retriverica Lucy je bačena u smeče zbog paraliziranih zadnjih nogu. Obitelj Rudd ju je prihvatila kao svoju. Ijako su vetrinari za Lucy predviđali još dvije godine mala, ali snažna goldenica je preživjela deset i uginula u topilini jedinog doma s obitelji... Ja stvarno ne vjerujem da postoji iko koga ova priča nebi barem malo rastužila ijako sudeči prema svemu priča nije toliko tužna zato jer niko nemože živjeti vječno... Inače ovaj dio posta je prenesen s ovog topica...
A ovo sam našla na YouTube-u:


Ponekad iz zabave pišem romane i prije nego što sam vidjela Lucy sam počela pisati o zlatnoj retriverici koja također ima paralizirane noge samo što njezina životna priča ide malo drukčije (:

Pa kada retriveri pomažu invalidima mislim DA BI BILO POŠTENO
da ljudi pomažu takvim psima jer kao invalidi ni psi nisu krivi što su rođeni takvi.
Također postoje kolica koja se psu mogu "ugraditi" pomoču kojih će on lakše hodati... Vidjela sam jednog dobermana kako s time trči ne hoda, a prave mu noge lete u zraku.
Nezbam što da vam više napišem, ali mislim da je ovo dovoljno i mala anketa:

Zaslužujuli drugu prliku?





[ ] Da
[ ] Ne
VOTE NOW!


View Results at MyHotQuiz

Sva sam luda jer me profesor iz tjelesnog naživcirao... Svi su rekli da je on baš dobar i bla, bla, a onda sam shvatila da mi je Šprki draži... Vjerojatno neznate o čemu ja pa posjetitelittle blogericu ... Uskoro ću novi post(:



Post je objavljen 05.09.2007. u 13:44 sati.