Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morganarealm

Marketing

MIGHTY BOOBIES

Velike ili male, skrivene ili otkrivene, grudi su predmet divljenja koji ne prestaje raspirivati mušku maštu, a o veličini ženskih grudi raspravlja se jednako kao i o veličini muškog "ponosa"...
Muškarci obožavaju sise u svim veličinama.
Prema nekim statistikama, dva posto muškaraca voli male grudi. Malene dvojke voli četiri posto, a za solidnu trojku odlučilo se njih 32 posto. Četvorku pak preferira nešto veći broj muškaraca, njih 38 posto. S peticom bi bilo zadovoljno 19 posto muškaraca, a tri posto vrlo rado bi se izgubilo u šestici.

Talijanski seksolog Piero Lorenzoni tvrdi da veličina i oblik grudi ženama definira osobnost, baš kao i astrološki znakovi. Lorenzoni je izradio cijelu kategorizaciju različitih tipova dojki, nazvavši ih prema voću, a na temelju njih muškarac može znati osnovne crte karaktera 'ponosne vlasnice'.

No, bez obzira na veličinu, svi će oni rado zuriti u par najprimamljivih ženskih atributa. Gledanje opravdava i jedno zanimljivo istraživanje s pomalo seksističkim zaključkom. Prema tom istraživanju, gledanje u ženske grudi blagotvorno utječe na zdravlje muškaraca, a može im čak produžiti život. Tako bar tvrde njemački znanstvenici koji ispitivali 200 muškarca i došli do zaključka kako desetominutno gledanje u ženske grudi ima isti učinak kao i pola sata gimnastike.

Muškarcima koji netremice promatraju ženske grudi snižava se krvni tlak i opasnost od srčanih oboljenja.
Dakle, slobodno buljite. Bit ćete zdraviji i definitivo raspoloženiji.
Osim tog iznimnog utjecaja na zdravlje, ženske grudi podsvjesno su i podsjetnik na vrijeme kada su muškarci bezbrižno uživali, na majčinim prsima zaštićeni od cijelog svijeta. One su simbol plodnosti, ženstvenosti, erogena zona koja napaljuje muškarce i žene podjednako.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 04.09.2007. u 13:32 sati.