Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andjeomali

Marketing

Opet početak

Pitala sam se danas koliko puta moram kretati iznova? Svaki put krenem a nikad ne stignem na kraj.
Nije baš tak....
Rado čitam Vaše komentare....naprosto imam utisak da me neko sluša, da je nekom stalo da me posavetuje i da podršku.
Zvrkica je ostavila komentar da više nije vredan ni jedne moje misli a ni jednog slova na blogu, mislim da se svi slažemo sa tim i da delimo njeno mišljenje. Medjutim pisaću o mojim razmišljanjima , mislima koje su mi danas prolazile kroz ovu moju ludu glavu.
Da se vratim o počecima i kraju.
Počela sam studirat....završila.....pa onda magistarski.....eto jednog početka i kraja ali....opet ide novi početak...početak nove etape u životu, zapošljavanje.
Veza sa njim......Isuse dragi....verujte mi da više sam prestala brojat koliko puta sam započinjala sa njim i koliko puta je bio kraj....
OVOG PUTA JE DOISTA KRAJ BIO ZA NAŠU VEZU ALI I NOVI POČETAK ZA MENE!!!
Prijateljica je opeta bila kod mene..njoj se momak ne javlja već nekoliko dana,cura plače i izgubila je sve živce. Kako joj mogu pomoći? Tu sam da je saslušam ali sama mora shvatit da je to kraj veze i novi početak nekih novih stvari u njenom životu.
Svaki početak ima svoj kraj ali taj kraj je opeta neki početak. Kao da se sve vrti u krug.
Danas sam se osećala bolje....pomislila sam nekoliko puta na njega ali nisam plakala niti imam namjeru to radit. Plakala sam dok smo bili skupa jer se ponašao loše prema meni, plakala sam kad sam rekla da je kraj ali i tome je došao kraj koji je otvorio novi početak .


Post je objavljen 04.09.2007. u 00:04 sati.