Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pilotgirl

Marketing

Su-27

e bok bok!

prvi dan škole...svima znano. ništa novo. e da vam ispričam kako sam ja provela taj dan. ujutro sam se ustala oko 10 (mislim) i gledala tv do 12 mislim. zatim sam igrala igre na kompu sve do 13. a onda sam morala u školu... ajme kako mi se nije dalo ići. u školi nije bilo tako loše. imamo novu učenicu u razredu. iz Domaljevca je...čini se ok cura. također smo danas dobili i knjige...jedva sam ih donijela kući koliko su teške. čak mi nije sve ni stalo u torbu, a sestra se čudi kako mi torba nije pukla. ramena su me boljela sam tako, jer živim malo dalje od škole. kad sam bila u svojoj ulici više nisam mogla nositi torbu na leđima pa sam je uhvatila za ručku i nosila u ruci... knjige su vraški teške! zašto nisu to kamionima dijelili od kuće do kuće? baš bezveze... i sad moram i neku potvrdu odnijeti potpisanu u školu...ugl. te knjige su sigurno napravljene bezveze tako da se na kraju godine poderu i mi ih moramo platiti...pa iz glazbenog su nam prošle godine ispadali listovi sami od sebe, a isti su udžbenici i ove godine... sva sreća imam staru knjigu pa ću nju nositi.
i tako... ne znam još s kim ću sjediti, još ću se dogovoriti s frendovima iz razreda...

e ovako... svi koji koriste internet trebali bi znati engleski, jer je većina stvari na netu upravo na engleskom jeziku. a tko ne zna, neka se snalazi...ja više nemam vremena ono prevoditi, a ni volje za prevođenjem jer ja to relativno lako prevedem. a za one koji imaju poteškoća s engleskim riječima tu je i online riječnik koji i ja također koristim: http://taktikanova.hr/eh/eh.asp

danas predstavljam...

Sukhoi Su-27

The Sukhoi Su-27 is originally a Soviet fighter aircraft designed by the Sukhoi Design Bureau (SDB). It was intended as a direct competitor for the new generation of American fighters (which emerged as the F-14 Tomcat, F-15 Eagle, F-16 Fighting Falcon, and F/A-18 Hornet), with exceptional range, heavy armament, and very high agility. The Su-27 most often flies air superiority missions, but is able to perform almost all combat operations. Its closest American counterpart is the American F-15 Eagle.

Type Air superiority fighter
Manufacturer Sukhoi
Maiden flight 1977-05-20
Introduced December 1984
Primary users Russian Air Force
China, Ukraine, India
Produced Russia
Number built 680
Unit cost 35 mil USD

fotke (danas ništa od videa...ne da mi se tražiti...sorry)

Image Hosting by Picoodle.com

Image Hosting by Picoodle.com

Image Hosting by Picoodle.com

Image Hosting by Picoodle.com

LP,
vaša pilot girl

Post je objavljen 03.09.2007. u 20:38 sati.