Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida1950

Marketing

I opet samo bod

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketIako su «bijeli» u Koprivnicu krenuli sa jasnom namjerom da uzmu sva tri boda, opet kući nose samo jedan. Igrači su prije utakmice izašli sa porukom čestitke našoj najboljoj atletičarki Blanki Vlašić, dok je kao i na svim utakmicama sedmog kola 1.HNL-e na početku susreta održana minuta šutnje za tragično poginule vatrogasce na Kornatima.

Kronološki tijek utakmice:
Već u 5' nakon glavom prebačene lopte Cernata i pogreške Kristića, Rukavina majstorski zabija s vrha kaznenog prostora za vodstvo Hajduka - 0:1.
Sljedeći napad već donosi "hladan tuš" za momčad Hajduka. U 8' nakon kornera Kristić sa četiri metra pogađa vrata Tomića i tako se na najbolji način iskupljuje za pogrešku napravljenu kod pogotka gostiju - 1:1.
10' – nesporazum u obrani gostiju koji koristi Vručina. Na sreću napih nogometaša pomoćni sudac je već registrirao zaleđe.
Do 40' minute igra je znatno pala. Hajduk je zabilježio tek dvije poluprigode. U jednoj je Damjanović pucao, ali ravno u vratara Slavena, u drugoj se bezuspješno okušao Cernat.
U 40' nakon slobodnog udarca Vručina je dotaknuvši loptu promijenio joj smjer, a Tomić je ostao na krivoj nozi. Preokret Slavena - 2:1.
Na poluvrijeme je Hajduk odlazi s prokockanim početnim vodstvo od 0:1, a za slijedeće poluvrijeme splitski strateg mijenja Verpakovska za Bartolovića i Damjanovića za Linića.
Do 74' i poništenog pogotka Bartolovića zbog zaleđa, nakon odličnog nabačaja Hajdukovog kapetana, Hajduk nije pokazao skoro ništa. Tek udarac Hrgovića i «projektil» Andrića koje je Iveša pokupio bez problema.
77' – Sergej Krešić mijenja Peraića za Oremuša, što se minutu kasnije pokazalo kao ključni potez za ostvarivanje barem tog jednog boda. Oremuš je primio loptu od Bartolovića, oslobodio se dva igrača i pospremio loptu pored vratara domaćina, gotovo iz "mrtvog kuta" - 2:2.
Do kraja utakmice Hajduk je ozbiljno zaprijetio još jednom, i to opet preko odličnog Hrgovića koji je nakon probijanja lijeve strane domaćina uputio udarac, nažalost nešto pored desne vratnice.

Na kraju Hajduk se (opet) vraća kući s jednim bodom i velikim žaljenjem za propuštenim. Slaven se pokazao, kako se i očekivalo - vrlo respektabilnim i tvrdim protivnikom.

Slaven Belupo:
Iveša - Poldrugač, Radeljić, Kristić, Šiklić - Bošnjak (od 67' Posavec), Sopić, Jajalo, Poljak - Vručina (od 83' Ćaval), Kresinger.

Hajduk:
Tomić - Pelaić, Sablić, Živković, Hrgović - Peraić (od 77' Oremuš), Andrić, Damjanović (od 46' Linić), Cernat - Verpakovskis (od 46' Bartolović), Rukavina.

EVO I VIDEO S UTAKMICE:


Post je objavljen 03.09.2007. u 13:59 sati.