Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/galjufova

Marketing

Beži Miki, beži Miki, cug ti bu pobegel ...

03.08.2007. vjesnik.hr: Bandić »bježao« od građana na Kvatriću>

U Domjanićevoj, koja je postala dvosmjernom, pojavio se problem parkiranja

U subotu su za promet ponovo otvorene Domjanićeva i Maksimirska ulica. Ipak, dugoočekivani događaj nije bio osobito lijep. Gradonačelnika su, na raskrižju Domjanićeve i Vlaške, uzalud čekali stanari Galjufove s pitanjima i primjedbama. Jer, on je iznenada - nestao.

»Više od pola sata čekamo gradonačelnika. Pitali bismo ga zašto je srušio stablo u Galjufovoj i uzeo nam 'pluća'«, rekla je ogorčena Božena Bilanović, stanarka Vlaške. »U Francuskoj to ne bi tako prošlo. Posječena stabla treba nadomjestiti«, dodala je Bilanović.

Bandić je, pak, nešto ranije ipak najavio sadnju stabala u toj ulici, Šrapčevoj i Domjanićevoj. Stanari Galjufove čekali su gradonačelnika u nadi da će ga uvjeriti kako je njihova ulica premala da postane dvosmjerna. »Pa naravno, gradonačelnik je 'ispario'! Čujem da gradilišta obilazi noću da ne mora slušati primjedbe građan!«, dobacio je gnjevni prolaznik.
Stanari, zadovoljni jer je Domjanićeva otvorena za promet, komentirali da će parkiranje biti velik problem sada, kada se njome vozi u oba smjera. No, nakon što su Domjanićevom prošli prvi automobili, zamoljeni su da napuste raskrižje uz objašnjenje da gradonačelnik neće doći i da tu nemaju što tražiti.

Marina Bencun



Post je objavljen 03.09.2007. u 09:02 sati.