Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andjeomali

Marketing

Šok

Prijatelji moji dragi,
gde je kraj razočarenjima???????
Danas mi je bila prijateljica, ima ljubavnih problema...a ko ih nema? Momak joj se nije javio tri dana i ignorira sve njene pozive i porukice. Pokušavam joj pomoći ali ni sama ne znam što joj reći: pusti ga, nije jedini na svetu i kreni dalje?
Tko sam ja da joj to govorim kad ni sama nisam u stanju to učiniti.
Naprosto sve imamo donekle sredjene živote pa nam je jedini problem u životu ljubav i momci oko nas.
Pisala sam ranije u svom postu da se moj bivši uselio kod svoje bivše cure u stan ( devojka sa kojom je bio pre mene ) kad se iselo iz " našeg " stana....Danas sam doživela šok!!!! Da ne poverujem ON IMA NOVU DEVOJKU.
Danima sedim i plačem, tražim rešenje i način da krenem dalje a on se već snašao, ima pune ruke posla.
Ko je ovde lud? Ona jer ga primila nazad u stan, misleći da će sve bit ok izmedju njih, ja koja još uvek patim zbog prekida ( iako sam ja bila ta koja je sve prekinula, patim i boli me ) ili ta nova cura koja verovatno ništa ne zna?
Mislim da sam ja luda jer sam verovala čoveku koji je od samog početka igrao igrice koje ja nisam skužila kad je bilo vreme ili možda jesam pa sam na vreme prekinula sve.
Isplakala sam se večeras....probudila sam cimericu....bila je uz mene da me uteši...OVO JE POSLEDNJE VEČE DA PLAČEM ZBOG NJEGA jer on nije vredan mojih suza.
Sigurna sam da je sa tom devojkom bio u kontaktu dok je bio u vezi samnom jer je imao običaj to raditi. Moja greška je bila ta što sam mu verovala i mislila da će se promeniti.
Ne kužim samo zašto mi šalje porukice i zove me..
Od njega imam samo ružne uspomene, razočarenja i šokove od koji se ne mogu oporaviti. Pokazao je svoje pravo lice i kakav je doista....
Novi je dan, novo jutro i početak nove etape u mom životu bez njega.

Post je objavljen 03.09.2007. u 00:31 sati.