Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Beštijičine mudre misli ... i ponešto mojih...


Ne znam više što mi je spasenje ovih dana, a kako je krenuilo, i slijedećih mjeseci. Tražim lijek u obliku riječi od svih. Tražim da mi nešto kažu kako bi mi pomogli odagnati bol jednim zamahom ruke. Ne ide to tako. Nikada nije išlo tako. Tako tražim slične po muci i po blogu.

Ovo mi je danas promijenilo pogled ... na bolje... malo... ali na bolje...
Djevojčice, djevojke, žene... pročitajte Beštijičine mudre misli pod imenom Ne žuri, djevojčice luda...

Čitam i čitam i čitam od početka do dna pa od početka do dna i opet i opet i opet. Pomislim da me sigurno srela negdje na ulici kako hodam zamagljena pogleda i gledam u prazno ovih dana i kako je baš meni to rekla. Da mi odmagli pogled, obriše suze i kaže "Vrati se!"

Čitam njen post i u fazi sam onoga "Kriva si jer si brzala". Jesam. Još nisam došla do dijela "Jednom kad se vratiš...."
Daleko je ispred mene.

I onda si mislim u čemu je ovaj bio bolji od ostalih. Nije prvi, a jebiga.. nadam se da je zadnji, zbog kojeg plačem nad sobom, lupam glavom u zid i bacam se svim silama na posao kako bih izbacila otimača iz glave.

Drugačije je.... puno drugačije... ovaj nije oteo "samo" dušu, tijelo i srce... ovaj je oteo samopouzdanje, a naučio me što je ovisnost. I sada bez njega, ne živim. Ne bacam se na posao kako bih ga izbila iz glave. Bacam se u očaj kako bih još više ovisila o njemu.

I da, lijepo se prisjećati onih davnih dana kada sam govorila "tko ga jebe" imam ja svoj život. Sada govorim "Ja bez njega ne mogu živjeti". I da, sve znam, toliko savjeta sam dala i dobivala, ali ovaj put je drugačije. Ništa ne pomaže jer je isisao moje samopouzdanje i moje JA.

Ne pomaže niti to što sam se jednako jadno osjećala i uz njega i što sam svaki dan plakala i uz njega. Ali bila sam uz njega. Sada plačem sama i želim se vratiti plakanju uz njega.

Dođoh do kraja mog posta i onaj osjećaj na bolje koji je bio na početku je nestao... ne dopušta mi u glavi bar mali bijeg od njega... moram skočiti opet, opet i opet pročitati Beštijičine mudre misli...



Post je objavljen 02.09.2007. u 19:52 sati.