Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radiogaga

Marketing

MINNA-SAN KITTE KUDASAI !!!!!....CHOTTO MATTE GAZETTO DESU.

Pocinje još jedna fantasticna školska godina, moramo puno uciti i koncentrirat se, pisati velike kolicine testova,percipirati i sudjelovati u ispitivanjima.
Maja i ja ipak smo nakon bezbroj dugackih razgovora odlucile da ipak ne idemo u Njemacku na tako dugo ocekivani koncert od Gazette,naime bio bi to najskuplji nacin da uz koncert razgledamo i Njemacku iako smo se mislile ubiti od shoppinga. Kada malo bolje razmislim iako je ta ideja ono što na pocetku nikako nisam željela, sada mi se cini da je najrealnija. Ove godine ništa od Munchena i takoder ništa od Ruki-a, no još uvijek zelim ici u Japan, jer sada se više nego ikada snimaju reportaže o Japanu i pišu po casopisima ...kao da se radi o seksu. Nije isto kao u Njemackoj ali i Zagreb ce poslužiti za shopping, a za ostalo pokušat cu si stvoriti ugođaj Japana kod kuce. Samo ti Anja sada lijepo uci i vježbaj matematiku. Želim vam još samo ugodan pocetak nove školske godine( naravno za one koji još uvijek idu u školu.) i Arigatou.

P.s(1.)= Pozdrav Ivani, Maji ,Filipu, Karli.....i želim Karli i Ivani cestitati rodendan..(happy b-day)...ali to cemo još onak normalno.Vidimo se još ovaj tjedan...
Pozdrav još svima koje poznajem.

P.s(2)= ne razumijem č i ć.

the GazettE comment for Germany.....eeeee-to...ruki-kun..kawaii


Post je objavljen 02.09.2007. u 15:50 sati.