Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapound3

Marketing

Ne mogu vjerovati...

Okej, onak baš kao sto sam i mislila da ce bit. Sve se srušilo u jednom danu. Roditelji su mi se rastavili, tata mi je podlegao kojekakvim kemijama. Ja moram trpit njegovo narkomansko ponašanje. Dere se po cjele dane tjera mamu a mu da sve kartice a ako itko nezna s lovom to je onda moj tata. On da sad dobije 10 000 kn on bi to sve potrošio. Mama gubi zivce neda joj se to slušat pa je sada poštom poslala sve kartice...SVE.i ostavila je mene da gnjecam po govnima. Uz malo sreće možda necemo bit na ulici.
Ali to je možda. I taman kad sma si sredila život i stan i sve je išlo kako je trebalo, ja moram ovo istrpit.I onda mi govore da sam bila ljuto djete. Zar vas to nebi razljutilo.Pa ovo nije prvi put ovo je vec 100-ti put. I zar bi ja samo trebala prekriziti ruke i oprostiti se s time.

Mozda bito cak bilo i pametno.Ali gdje da odem? S kojim novcima? Što da radim?Neznam zaista više. Nisam sigurna ni dlai me briga. Dabog da trunuli u paklu oni koji su me sjebali. Jer su mi oduzeli djetinjstvo. Cjeli zivot sam morala biti odgovorna osoba jer nikad neznas kad ce te ostaviti s nesposobnim tatom.

Jedino mozda da ne jedem opet tjednima pa da završim u bolnici pa da me daju mami. Makar mama uopce nema posao i nikad anije imala,uvijek je radila za tatu.

ZAKAJ JE SVE TAK SJEBANO???????

Post je objavljen 01.09.2007. u 09:56 sati.