Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

Sex, orgazmi, G-točke i razlika između seksualnosti muškarca i žene

Kao što i sam naslov govori, radi se o jednoj klasičnoj temi i klasičnom pitanju.

Svi mi mrzimo kada nam cura kaže kako sex nije bio nešto (što i u prijevodu značilo, ''Nemaš pojma budalo, sex je bio zakurac i neznaš ševiti! Zašto ja uopće gubim vrijeme s tobom...''), a mi obavljali ''posao'' puno radno vrijeme. Mnogi počinju sumnjati da je ženski orgazam u biti mit kako bi žene napakostile muškarcima. Ja ne mislim da je tako. To jest, ja znam da nije tako! Stvar je u koncentraciji i suradnji! Većina vas legne i čeka da netko obavi posao umjesto vas... PA AKTIVIRAJTE SE I VI ŽENKE GLAVE!!!!

Mislim, nije mi jasno u čemu je problem... Mi muškarci uvijek možemo svršiti, koliko god vi žene bile glupe, ružne, debele, anoreksične, dlakave i šta ti ja znam kakve. Tajna je u koncentraciji. Mi se koncentriramo za vrijeme sexa, u glavi nam se vrti samo jedna misao i samo jedna radnja, mi ni ne dišemo za vrijeme sexa koliko smo koncentrirani na ''posao'', zato i svršavamo! Kada se žena ševi to izgleda malo drugačije. Vi legnete i u tom trenutku su vam tjelesne funkcije na razini biljke, štoviše, salate. Mi započnemo i moramo raditi posao za oboje jer se vi ponašate kao lutke na napuhavanje. Ležite, a mi ''radimo'', ali za to vrijeme šta mi ''radimo'' u glavi nam je samo sex, dok u ženskoj glavi se događa nešto slično ovome: '' Hm, Jesam li ja to smijela učiniti!? Je li u autu u ovoj uličici uredu ili sam ipak mogla i bolje proći? Sviđam li se ja njemu!? Sviđa li se on meni ili sam se samo htijela ševiti!? Hoće li me nazvati sutra!? Možda je on taj!? Što ako zatrudnim!? Jesam li naručena kod ginekologa!? Koristi li on kondom!? Jao, pa imam li ja mlijeka kod kuće u frižideru!?...'', i onda se od jednom čuje: ''Aaaghgheghhhh...'', a ona kaže: ''Šta već si završio!?''.... PA ŽENO, ŠEVIM TE ZADNJIH SAT VREMENA, A TI MI SE ŽALIŠ!?

Sada prelazimo na G-točke. Za početak, definirajmo razliku između muške i ženske seksualnosti.
ZA MUŠKE ČITATELJE RAZLIKA IZMEĐU MUŠKE I ŽENSKE SEKSUALNOSTI JE:
Razlika između muške i ženske seksualnosti je kao razlika između benzinca i dizelaša, gdje je muško benzinac, a žensko dizelaš.
ZA ŽENSKE ČITATELJE RAZLIKA IZMEĐU BENZINCA I DIZELAŠA JE:

Bezinac:
1.Ubaci ključ
2.Pali
3.Vozi.

Dizelaš:
1.Umetni ključ
2.Daj kontakt
3.Čekaj da se injektor napuni
4.Pokušaj upaliti
5.Ne ide
6.Ako se dogodi korak 5, ponoviti točku 2, 3 i 4
7.Pali
8.Zagrijavaj nekoliko minuta
9.Vozi

Uz to, benzinci su jeftiniji, dok su dizelaši isplativi tek nakon pređenih cca 60 000 kilometara.

Sve žene imaju svoju G-točku i to se ne poriče. Ali tu postoji drugi problem, SVAKOJ OD VAS JE NA DRUGOME MJESTU!!! Jednoj prođeš dlanom po trbuhu i ona je već svršila, a kada dođeš do druge, napraviš isto, a ona: ''Nemoj! Škaklja me! Šta me želiš ševiti ili škakljati!?''. Ali da se ne osjećate posebno, i mi muškarci imamo svoju G-točku. To je doslovno G-točka za debile. Točno je po sredini i ako ju ne možeš naći, ona ti se čak i poveća da ju lakše nađeš! Samo šta ti oko ne iskopa ako si dovoljno blizu!

A sada ajmo dalje... Kada žena jednom nauči pušiti kurac, doktorilala je. sada može zadovoljiti apsolutno svakog muškarca na cjeloj jebenoj planeti i šire. Ali kada mi moramo napasti jezikom, naučimo se to raditi svojoj curi i ona je zadovoljna, kada prijeđemo na njenu frendicu slijedi: ''Ne... ne dragi ne, ne i ne! To se ne radi tako. Tko te je učio!? Trebaš lizati ovo iznad. Liži ''grozdića''. Tu bi mogao i malo zubiće uključiti...'' Za svaku novu curu, moramo ponovo prolaziti drugu školu.

I onda se usudite reći da smo mi komplicirani!!!

Ajde ljudi do čitanja i slobodno u komentarima pustite svoja slična iskustva. Samo za ovaj post, dozvoliti ću komentiranje i neregistriranima, ali na prvu provokaciju, ukidam to pravo!

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!


Post je objavljen 31.08.2007. u 23:08 sati.