Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brijemnogeu4ujutro

Marketing

...bemti Iruda!

...i još, da mi je kuna za svaki pokušaj da napokon krenem sa blogom...Bill Gates bi mi šetao pase!

Odmah da vam kažem...pisati ću polako da me, možda, uspijete pročitati... Shvatiti ni ne pokušavajte! Malo ću biti splićanka...iako nemam veze sa Splitom, genetske...malo ozbiljna...malo ja. Najmanje ja. Ok?

Elem...

Šta sad? Kao predstavit bi se trebalo?

Ok. Imam 33 godine. Žensko sam...navodno. Majka sam...neuspješno. Supruga sam...katastrofalno. Imam 2 psa...jedino uspješno, al to bi trebalo pitati njih. Plava sam. To the bone...francuska sobarica mi nije do koljena.

Ma daaaaaaaaaaj...tko će ti ovo čitati glupačo. U moru sranja...iscjedaka...ovo je još samo jedan, i to nije čak ni patogen.

...i sad se ja kao pokušavam sjetiti za koji kurac sam ja uopće krenula, baš sada, pisati svoj blog. Zato jer sam sjebana...? Ne'š ti razloga. Svi koji pišu blog su sjebani. Zato jer sam nesretna...kurac sam nesretna...samo pizdim. Vedrana Rudan je engleska kraljica...ne?

Danas su igrali Hajduk i Sampdoria...kakav relief! Ostavio me na miru svih sat i 45 minuta. Ok, malo je u poluvremenu došao zapaliti...al je brzo utekao.
Mislim da opet hoće me ševiti. Al ja se nedam!!! Ševio je brale...i previše za moj ukus. Tri pobačaja u godinu dana...dva neuspjela suicida...4 uzaludna dana u komi...i opet mi nije uspjelo. Naravno da je On kriv. Za sve je On kriv... Za sad! Možda kroz neko vrijeme shvatimo svi da sam ja...ta'! Sad ćemo se igrati da je On kriv.

Znači, napucao me u jedanaestercu 3 puta u zadnjih godinu dana...od toga smo se ševili...isto..samo tri puta. Nismo ni živjeli zajedno u to vrijeme... Da pošaljem Guiness-u podatak?

I onda, neku večer, nakon dovoljno Pelina...ja se odlucim na sex. Svršim nakon pola sata...kreće On u ofanzivu. Pegla li ga pegla...a mene vec sve boli. kažem mu: "..ajde više!" Al on se igra Kama Sutre... Da, malo sutra! AJDE VIŠE!!! I Dotični svrši po meni! ALooooooooo! Koji ti je??? Probila sam ga nogom...na drugi kraj sobe. Dok sam izlazila trkom van...pita me On šta radim...: "Upravo te odjebajen...!"

Zbog toga ga sad mrzim. I, naravno...da mu nedam. Necu mu vise nikad dat! Ako On smatra da sam ja toliko nebitan faktor pa da me bar priupita koji mi je dan ovulacije...onda tog faktora neće više ni biti! Dva puta, u zadnjih 4 mjeseca sam pila hormonsku bombu zvanu "day after pill" jer mu je uspio puknut kondom... Naravno, u mojim najplodnijim danima. I sad, nakon ove zadnje večeri...ja sam kao luda jer sam provela noc sklupčana ispod frižidera razmišljajući dal da se definitivno ukokam, još jednom, sa hormonima.

Nisam ih popila. Al sam definitivno odlučila ... da ... moram ... ma nemam pojma.

...jebote, a tako smo se voljeli.

Idem zapalit...

Popušila sam. U Životu. I u kuhinji...

I neda mi se više ovdje kakati...idem pokušati spavati. Dva Xanaxa su u meni...ali su to oni retardirani...skomirati ce me tek sutra ujutro...kad mi Mala uleti u krevet...i opet me pita: "Mama, zašto ti, kad si u Splitu, stalno spavaš i plačeš...a kad si u Rijeci ne?"

Obećanja za sutra:
1. izvesti pse odmah kad se dignem
2. oprati pod
3. popiti kofi i nikome ne reci za ovaj blog
4. ne biti uvrijeđena ako ga nitko nije pročitao, ako me izvrijeđaju oni koji su ga ipak pročitali...
5. ne napustiti muža

A da. Do nedavno, shrinkovi su se trudili ukalupirati moje probleme u neku dijagnozu...ispalo je po tablicama da ima "poremećaj osobnosti". Naaaajs...rekao bi Borat. Jebote! Dvije stvari: dajte mi prvo tu osobnost da je vidim...pa da možda shvatim koliko je poremećena...i...zar uvijet za "osobnost" ne leži upravo u toj poremećenosti iste?

Možda sutra uspijem to elaborirati...

Koje je ovo sranje...rolleyes

Post je objavljen 31.08.2007. u 02:49 sati.