Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida1950

Marketing

Sampdoria - Hajduk 1:1

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketIako je naša momčad pod vodstvom Sergeja Krešića stajala na terenu vrlo dobro, više od 1:1 u Genovi se nije moglo. Hajduk je tijekom cijele utakmice bio ravnopravan, ako ne i bolji suparnik od domaće momčadi, naročito u prvoj trećini utakmice, kada smo stvorili i tri vrlo dobre prigode.
U 12' nakon odbijene lopte Campagnara, Kalinić je u odlično pucao s nekih 16m, no ipak pored gola. Tri minute kasnije Linić još opasnije odapinje i to s 25m, nažalost Mirante to nekako brani. U nastavku akcije, nakon ubačaja iz kuta, Pelaić glavom puca tik pored lijeve vratnice vratiju domaćih.
U završnici prvog dijela Hajduk posustaje i Ljubičić u Hajdukovom kaznenom prostoru nespretno ruši Maggija (34'). Montella je siguran izvođač najstrože kazne, Sampdorija vodi.
U nastavku punih 20 minuta igralo se na sredini igrališta bez većih prigoda s obje strane.
Jedina prava prigoda domaćih, dogodila se u 69', kada je do jedne odbijene lopte došao Montella, nezgodno pucao, ali na sreću Tomić je bio budan.
U 73' još jedna dobra prilika Hajduka. Nakon ubačaja iz kuta, do lopte je na nekih 6-7 metara došao Verpakovskis, nažalost pucao je samo u Volpija.
I onda u 83' Hajdukov kapetan se brine da bar večerašnja utakmica završi donekle realnim rezultatom. Slobodan udarac s 30m iskosa izvodi Mirko Hrgović, s desne strane. Bomba lijevom nogom, od suprotne stative u gol Mirantea - 1:1.
Nažalost, to je sve. Do kraja Talijani po svoju otežu igru i zadržavaju ukupnu prednost.

Šteta, šteta, šteta! Hajduk je u obje utakmice bio (donekle) konkretniji i opasniji protivnik, ali po "starom dobrom običaju", protiv Talijana se ne može.

SAMPDORIA: Mirante - Campagnaro, Sala, Lucchini - Maggio, Volpi, Palombo, Sammarco, Pieri (od 89. Zenoni) - Bellucci (od 80. Delvecchio) , Montella (od 72. Caracciolo).
HAJDUK: Tomić - Pelaić, Buljat, Živković, Hrgović - Ljubičić - Rubil (od 46. Peraić), Linić, Cernat, Bartolović (od 46. Verpakovskis) - Kalinić (od 78. Rukavina).

EVO I VIDEO S UTAKMICE:


Post je objavljen 30.08.2007. u 23:03 sati.