Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framavosta

Marketing

Za Tebe

Danas sam molio za tebe

Ovo san nasla na necijem blogu ( nadan se da se taj neko nece ljutit )...

Danas sam molio za tebe, za tvoj život, zaželio ti sve najbolje, zamolio nebo da te blagoslovi dobrim zdravljem i srećom. Molio sam da te ispunjavaju i okružuju nada, vjera i ljubav. Zamolio sam tvog anđela čuvara da te čuva i štiti od svake boli i da te zaogrne veseljem, zadovoljstvom, mirom i blagostanjem.
Danas sam molio za tebe. Molio sam da te vodi mudrost, da doneseš odluke koje će unaprijediti tvoj život i učiniš one promjene koje su za tvoju dobrobit. Molio sam za tebe obilje dobrih prilika, sposobnost da ostvariš svoje ciljeve i iskusiš radost ispunjenosti. Molio sam da bude uslišana svaka želja tvoga srca, da bude zadovoljena svaka tvoja potreba i ostvaren svaki tvoj san.

Danas sam molio za tebe. Molio sam da budeš spreman na sve što ti život pruža i za sve kroz što prolaziš. Molio sam da tvoj duh bude jak i da te vodi i čuva na svakom koraku, na svakoj stazi koju odabereš. Molio sam da ti nebo potvrdi da si vrlo poseban i da ti zemlja bude dobra. Molio sam Boga da ti pokaže svoj savršeni put. Danas sam molio za tebe.

Donna Fargo


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nasa je Mare jutros maturirala violinu, pa joj od srca CESTITAMO!!! Bravo Mare!!!! Debela


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

za Marijanu....cuvaj kosu....Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

za nas plavuse...Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 30.08.2007. u 14:14 sati.