Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pricesistocnestrane

Marketing

REKAPITULACIJA

Iz razloga što nemam baš puno vremena za sve, a da i postovi ne budu predugački pošto znam da vam svima koncentracija brzo opada, svaki dan ću stavljat jednog po jednog. Prvi je defitnitivno zaslužio da bude prvi! Moj najdraži lik:

VELEBEAT: ČOVJEK-MRGUD
Fascinantan lik! Isfrustriran svime i svačim. Uglavnom mrzi sve i sva izuzev svog bicikla. Kad bi upoznao nekog gluhonijemog, pedalio bi sve do UGiN-a da nauči gestovno-znakovni jezik samo zato da se može dobrano posvađat s dotičnim.
Još tu i tamo pušta ljudima na slobodnu volju da imaju svoje stavove o filmu, odjeći, hrani i inim oblicima svakodnevnih čavrljanja, al` kad je muzika (prev.- glazba) u pitanju, brzinom svjetlosti pretvara se u bager i ravna sve pred sobom koji se ne slažu s njim.
Ne voli psovke. Al` voli jebat. U mozak.
Ima ogroman ego. Iako, osobno, ne vidim zašto. Nema pretjeranih razloga za to, al` egocentričnost je jedna od tipično ljudskih karakternih osobina, pa mu, eto, i to dajem za pravo.
Čovjek je službeni mrzitelj "nižih oblika inteligencije" - žena. Ne u seksualnom smislu, već upravo tom - intelektualnom.
Već dugo drži titulu najveće Babe Svađalice i teško da će ga netko tako lako svrgnuti s tog trona. Osobno, rado bih na sljedećem natjecanju konkurirala za tu prestižnu funkciju, al` nemam osnovne predispozicije. Mišljenja sam da se s tim crtama čovjek ne rađa. Vjerujem kako se ta drevna vještina - Zakrvi S Nekim Bez Ikakvog Povoda I Razloga - uči i usavršuje duuuuugooo te zahtjeva mnoga odricanja i upornosti.
Nadalje: zaglavio negdje u `80-ima prošlog stoljeća. Jedini dodir s modernim vremenom pronašao je u služenju osobnim računalom tako da i na taj način može svima uteratkuracugujiscu ma u kojem kutku svijeta se nalazili.
Na koncu - javno priznajem: izuzetno mi je žao što ga nikada nisam formalno upoznala! Stvarno! Mislim da bismo imali o čemu razglabati. Ja sam mazohist. A on je netko tko ima fetiš. Vrijeđanja. To bi nas učinilo savršenim sugovornicima. Stoga ne gubim nadu- pamtim obećano - kavu!

Post je objavljen 29.08.2007. u 10:06 sati.