Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/icanmakeitthroughanotherday

Marketing

Mama!!!

jučer nije bilo baš najbolje... znate onaj kuglof, nisam ga jela i to je super, ali mama... prije ručka sam popila čašu vode i pojela tanjur juhe i ono na tanjur si stavim zbilja malo krumpira i jednu malu malu šniclu piletine, a ona počne: ''i ti misliš samo to pojest? oćeš postat anoreksična? misliš da te nisam vidjela da piješ vodu prije ručka? znaš ti koliko sam ja takvih slučajeva vidjela?'' jer ona je inače doktorica i onda mi je ona stavila na tanjur 4 puta više nego što sam si bila ja stavila i ja sam joj rekla da sam se najela kuglofa ujutro dok je bila kod susjede, a ona kaže da je vidjela koliko ga je bilo prije i da zna da nisam jela i da joj ne lažem i tako svi su već ručali, a ona je ostala sjedit sa mnom i nisam smjela od stola dok sve ono nisam pojela. UŽAS! i morala sam za večeru pojesti 2 tosta sa sirom i popiti šalicu mlijeka! kako može biti takva?
a danas me gledala dok sam doručkovala i pojela sam punu zdjelu onih čokolino pahuljica s mlijekom i za ručak juhu i rižoto od lignji i salatu i opet mi je ona stavila i gledala me dok sam jela i a večeru je radila palačinke i ja kažem kako nisam gladna, ali ne... 2 palačinke s nutellom sam morala pojesti! kako mi može sve upropaštavati?
ima ko kakav savjet? i još da vas pitam, ona voda, koliko mora biti hladna, je li dosta hladna ona voda iz frižidera ili mora biti još hladnija? kakvu vi vodu pijete? jer sam ja pila vodu iz frižidera dok ona nije skužila...
i još jedno pitanje, kad počne nastava, koliko vode treba piti i koliko često i kako to najuspješnije izvesti, mislim ne mogu ići baš nakon svakog sata piti vodu, netko bi mogao nešto prokužiti, jer znate onaj zvuk kruljenja želuca, bilo bi nezgodno da mi se čuje pod nastavom, a opet ne znam kako izvesti to s vodom jer me nema kod kuće od 6.30 do 15 h.

Post je objavljen 28.08.2007. u 22:06 sati.