Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida1950

Marketing

Večeras za Genovu

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketNakon jutrošnjeg laganog taktičkog treninga, pred novinare u plavi salon stigli su Sergej Krešić i njegov novi pomoćnik Robert Jarni.
- Nakon obavljena tri treninga s momčadi i odgledanih nekoliko utakmica s tribine i snimki, mogu reći da Hajduk ima kvalitetu i da moramo pokušati ostvariti što bolji rezultat u Genovi. Tek smo počeli s radom, treba dosta toga još popraviti, osnovno je približiti linije momčadi, previše smo razvučeni. Naravno, ne može se to preko noći, ali treba raditi s igračima, razgovarat svakodnevno. Tražiti ću od momaka maksimalno htijenje i koncentraciju. Nemamo se pravo vadit ni na što, imamo šansu trebamo je iskoristiti. Talijani imaju prednost, ali mislim da još nije sve gotovo. Damjanović je do jutros čak bio u kombinaciji za odlazak u Genovu, ali nažalost, igra s maskom na licu nije prošla. Ozlijeđeni su još Gabrić i Tudor, dok Andrić ima dva žuta kartona. Svi ostali su tu na dispoziciji, stoga mislim tko god bude igrao mora opravdati Hajdukov dres. Robija sam uzeo za pomoćnika jer vjerujem u njegove kvalitete i talent, poznajemo se dugo, a mislim da ambicija mladih ljudi je neophodna za rad u sportu. U stručni stožer su još uključeni kondicijski trener Paco De Lucia (nije ništa u rodu Pacu koji je već radio u Hajduku) s kojim se poznajem još iz Španjolske, te trener vratara Zoran Varvodić. Znači čitava nova postava, sad samo treba raditi i očekivati rezultat naravno - profesorski je obrazložio Hajdukov strateg.

Robert Jarni, pomoćni trener:
- Poziv šjor Kreše nisam mogao odbiti, puno mi je značio u samoj nogometnoj karijeri, i u Hajduku i Španjolskoj kad sam igrao u Las Palmasu. Da li je dobar potez ostaviti juniore i priključit se prvoj ekipi, pokazat će vrijeme. Radio sam s tim momcima zadnjih mjesec i pol dana, i lijepo je kad te prihvate. Ima tu 5-6 igrača, mlađih juniora, koji su perspektiva Hajduka. Rekao sam ako šta trebaju da sam im na dispoziciji. Što mogu zamijetiti kod prve ekipe u ovom razdoblju što sam ih gledao, pomanjakanje timskog rada, pomanjkanje kompaktnosti linija, mislim da su to glavni problemi. Da se na tome raditi, već protiv Sampdorije očekujemo reakciju igrača u tom pogledu. Imamo kvalitet, brzinu, prolaz jedan na jedan, treba sada sve to uklopiti.

Hajdukova ekspedicija večeras charterom putuje za Genovu, gdje će sutra odraditi lagani trening, pregledati video materijale s utakmica Sampdorije, a u četvrtak od 20.45 sati pokušati produžiti Hajdukov boravak u Europi.

Popis 18 igrača za Sampdoriju:
Balić, Tomić, Buljat, Živković, Pelaić, Kalinić, Cernat, Ljubičić, Bartolović, Hrgović, Linić, Sablić, Rukavina, Rubil, Peraić, Pandža, Verpakovskis i Oremuš.

Post je objavljen 28.08.2007. u 16:16 sati.