Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ranchbubac

Marketing

PETAK,SUBOTA,NEDELJA....riki mi šepa........

Evo mene napokon!!roflrofl
pa evo petak:
u petak sam došla s đanijem jer me tata nije mogao odvest. ja i mia smo se zezale i to cijelo vrijeme pa smo ja i ona išle jahat van jahale smo sat i pol i išle smo stvarno svugdje. ja sam se onda kasnije još zezala s đanijem i tako bilo je super!!
e sad subota: s miom je došao njezin brat luka (ima plavu kosu-znate da mi je to najdraže!! i presladak je!!!!!!!!!)
onda je on išao jahat morota trčao je i dobro mu ide!!! (trčao je u manježu)
onda je došao jedan dečko za jahat van i išao je na morota kad su se vratili mia i taj mali moro je počeo šepat i to užasno!!!!!!!!! nema zadnje potkove jer su mu ispale i tako se valjda nabio da je to stvarno ono! meni je ružica (od đanija žena) rekla da ga odvedem u potok da mu se kopita očiste o blata i da malo popije ako je žedan. ja sam ga vratila i oke. onda smo išli na kraju svi jahat i to smo krenuli u 20:00 i išli smo đir od ininog odmarališta do poklona i nazad.
ja sam išla na bibu i pičila je užasno brzo super je bilo baš je brza!!!!! sara je išla na zipa, ja dakle na bibu, luka je išao na rokota a mia kao zadnja na garota.
u jednom trenutku smo stali jer je luka vidio da je rokotu pala ponjava (deka)
i onda je on sišao s njega i sara sa zipa pa u potragu ali kako je bio mrak niš se nije vidjelo pa je mia sišla s garota i luka je išao na njega a mia je rekla da će hodat uz rokota. onda je sara rekla da idu njih dvije na zipa pa su nekako sjele skupa a ja iza njih crkavala kad su potrčaleroflroflroflroflroflroflrofl. kad smo došli na ranch ruška (ružica) je bila ljuta jer kao da ja nezam dobro jahat jer sam ono skoro pala pa sam iala šok i onda je rekla da ja više neidem sama van,da nesmijem van po noći. ali oke sve je prošlo dobro!!!!!!
ja sam ošla doma.
NEMAM SLIKE OD PETKA OD SUBOTE NI OD NEDELJE -oprostite ljudi!
nedelja:
RIKI MI ŠEPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! isto radi potkova ah jadan!!!! đani će ovaj tjedan stavit potkove pa će biti oke.
radila sam puno ali sam se i zezala s lukom sarom i jednim zvonimirom koji je rekao da je na jedan dan bio cura roflroflroflroflroflroflludlud
a bio je tako ozbiljan mislim on je čudan ali to hehe mi smo crkavali od smijeha i sad kad ga idemo neš pitat uvijek kažemo zvonimira oćeš li ić jahat,a zašto nebiš htjela pa nije važno što pada mrak ili se bojiš mraka i tako. onda kasnije ga (ju) je ugrizao roko pa se držao za ruku i onda smo mu rekli da bude muško i onda ajoj zaboravili smo da ti si cura!!!hehe
i onda je đani neš rekao sari pa se ona naljutila a ja sam išla do nje da bih htjela jahat i ona je rekla da odem đaniju i da mu kažem da sam puno radila u manježu i ako bih mogla ić malo jahat. i da nju pustim na miru.
ja sam otišla od đanija ali sam malo bolje rekla ono ej đani ja sam danas puno radila u manježu bih mogla ić jahat ako ne van s nekim onda u manježu. a on me odveo van i rekao mi evo tu ti je konj uzmi si ga odi jahat vrati se i n emoraš više radit. (prije toga je popio malo previše)
i ja sam otišla se smirit i kad je došla mia do mene jednostavno sam pukla rasplakala sam se crycry.
kad sam mii rekla što je bilo ona je išla popričat s đanijem. đani je došao do mene i rekao da su njega tamo neki njegovi naljutili i onda sam ga ja išla to još pitat i jednostavno je puko. na kraju je i te stjerao!! ja sam mu rekla da mi je to sra rekla da kažem i onda se na kraju i ona rasplakala. ja sam rekla mii da mi pripremi bibu i da idemo ja i ona jahat. ona je išla na stelu a ja sam bila u potoku pa sam se popela gore na cestu. đani mi je doveo bibu i ja sam zajahala. onda smo još pričali i đani je rekao da jašemo koliko god želimo.
pošto je bilo već kasno išli smo đir od 20,30 min.
kad je meni đani doveo bibu prije toga je luka išao doma a tim putem smo išli i mi pa smo ga zvali i kad smo ga napoko dozvali on je zajahao na stelu i sjeo je iza sedla. najsmješnije mi je bilo kad su kasali. njega smo pustili nažalost dalje morao to sam i mi odmah u galop ja sam mu mahnula i idemo! skoro cijelo vrijeme dok smo trčali po cesti nismo držali uzde jedino kad bi od mie stela skrenula na neki put. kad smo se vraćali kroz šumu (granje) bila je jedna nizbrdica od blata i onda kad se spusti se ide gore na travu. i na sredini te nizbrdice blo je neko drvo srušeno i stela je to zaobišla a biba preskočila i u galop tako da je bilo super obožavam skakat. i onda smo se vratitli skinula sam bibi žvale i sedlo i onda je došao đani pa smo se zezali. na kraju smo konje potejrali na pašu a ja sam s miom prala žvale. onda je do nas došla sara pa samo joj rekla sorry i ona meni sam smo se zagrlile (đani je to vidio nije niš reko) onda sam trebala ić doma pa sam se pozdravila s miom i odoše ja
e pa to je to!
starija slika-biba
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
roko
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
zip
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
biba opet
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Post je objavljen 28.08.2007. u 11:14 sati.