Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diiiiiiinoooooo

Marketing

Danko družijanić uhvaćen u zagrljaju s Fani Čapalijom

Pjevao sam sebi u bradu neku staru pjesmu od Billa Whitersa kad je u ured uletjela zanimljiva brineta bez suvišne odjeće.
-Jutreko, kaj to pjevate?-zapitala me melodiozno, imala je glas poput baršuna izvezenog u zlatnom tepihu koji je bio položen na smaragdnozeleni mramor.
-Pjesmu- spremno odgovorih glasom slučajnog prolaznika, nabacivši osmijeh broj 4.
-Da, to sam skužila, nisam plavuša, a koja je to pjesma, nekak mi zvučalo poznato, zato sam i uletjela-nasmijala se zubima koje bi rado izljubio jedan po jedan, svaki po sat vremena.
-Lean on me, Bill Whiters-poučio sam je i potapšao po golom preplanulom ramenu, zadržavajući jezik da ne lizne njeno malo slatko uho.
-Lijepo, lijepo-kaže ona meni i oblizne gornju usnu.
-Hoćete možda liznuti i donju usnu, al malo polakše, da mi ne promakne nijedan detalj, lijepo bih vas zamolio-rekoh ja nehajno, samoubilački.
-Neću, al' ću zato polako skinuti majicu-reče ona ozbiljno.
-Baš ste draga-pohvalio sam je i uzeo čašu Chivasa, s jednom kockicom leda, popio pola a drugu polovicu izlio polako na njeno rame, pa sam lagano liznuo, a led sam prošetao od stražnje strane vrata prema grudima, skroz preko trbuha do bedra.
U taj čas mi je ušla sekretarica Inga u ured i zamolila me da potpišem ugovor o doživotnom uzdržavanju nje i njezine kćeri, te im pritom dajem 78% svog ukupnog imetka što sam ja u onom ushićenju dok mi je brineta ljubila torzo i učinio, čak sam dao i otisak prsta, tako je Inga zahtijevala. Mada joj kćer Constanzu Mariu nisam nikada ni upoznao.
Inga je izišla, a brineta je odjednom ustala.
-O'š me ženit?-upitala me nježno, gledajući u moje međunožje kao pogledom koji sam vidio u vjerskih fanatika dok gledaju kip božanstva koje štuju.
-Gle, sad-započeh ja-mislim da se moramo bar kresnuti prije toga, onako pošteno, upoznati malo bolje, pa miting s tvojom majkom, ipak sam ja pošten i pristao mladić, ne? A i zašto baš ja? Pa tko ti garantira da te neću napucati nakon nekog vremena, ako se opustiš, znaš da su muškarci đubrad?
-Čuj, mislila sam te samo iskoristiti, al si mi se toliko neposredan, mirisan, zgodan svidio, a i znam puno o tebi, btw, stara će me ubit', a možda i neće, jer te stalno hvali, mada mi se ovo čini brzo, al čitala sam priču od nekog Direkta da treba uhvatiti svoju priliku i to je utjecalo na moju odluku, a kad smo već kod toga dal' ćeš me ostaviti, ma nećeš, u to sam skoro i presigurna.
-Ideššššš- svidio mi se taj nastup.A i ona mi se svidjela. Moj fan.
-Voliš tog Direkta, ha?
-Najdraži moj bloger. Nisi valjda već ljubomoran?
-Ja sam Direkt.
-Ja sam Constanza Maria, drago mi je. Mamu si mi upoznao. Da te pitam još nešto, hoće nam na svadbi svirati ona pjesma ' Lean on me, Bill Whiters'?

Inga će me ubit.


Post je objavljen 28.08.2007. u 07:55 sati.