Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrenpostenanngellboy1988

Marketing

MUP CRNA KRONIKA

Ubio se mladić koji je izrešetao bivšu
Image Hosted by ImageShack.us


Policija je mrtvo tijelo 22-godišnjeg Tomislava Baldića iz Kaštel Staroga pronašla u ponedjeljak ujutro kod Prgometa. Nakon dviju operacija, teško ozlijeđena djevojka još se bori za život.


Mrtvo tijelo pronađeno je u 10,40 sati na prometnici u mjestu Bogdanovići. Mladić je počinio samoubojstvo. Ima jednu prostrijelnu ranu na glavi, a pored tijela pronađen je pištolj kalibra 7,62 milimetra, potvrdila je Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske

Podsjetimo, Tomisalv Baldić se u nedjelju oko 4 sata došuljao do kuće svoje bivše djevojke i kroz prozor njene spavaće sobe ispalio četiri metka, koja su je pogodila u predjelu trbuha. 20-godišnja Marina Petković teško je ozlijeđena.

Policija je za mladićem tragala cijelu nedjelju, a njegov Opel Kadet, kojim je pobjegao, pronađen je kod Bogdanovića, gdje je počinio samoubojstvo. Policija je u autu pronašla mobitel, cigarete i oproštajno pismo.

Djevojka je s po život opasnim ozljedama operirana u splitskoj Kliničkoj bolnici i njezino je stanje i dalje ozbiljno. Ozljeđeni su joj vitalni organi, pluća, gušterača, slezena, jetra i želudac, te je još životno ugrožena unatoč dvjema operacijama koje su trajale po 12-ak sati.

Tomisalv Baldić je od ranije poznat policiji zbog prijetnji smrću koje je dva puta uputio nesretnoj Marini. Navodno ju je nekoliko puta pretukao, zbog čega je bio prekršajno prijavljivan. Nakon što je otac nesretne djevojke razgovarao s Tomislavom i njegovim roditeljima, vjerovali su da se pomirio s prekidom veze sa studenticom iz Kaštel Novog.



Post je objavljen 27.08.2007. u 17:43 sati.