Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pussycatdolls7

Marketing

Hellllou...PCD 4EvEr!!!!!!


bok ljudovi moji....tnx svima na komentarima a posebno mojoj Enchycerek...ugl...evo rekla sam da će bit exkluziva pa evo::bit će jedan trač a i bit će intervju sa Nicole Scherzinger(glavnom pjevačicom PCD-a)...i naravno bit će slika i jedan super super spot!:pa evo da započnemo:
INTERVJU:

HR:Za početak,pitanje o poslu.Kako funkcionirate na nastupima uživo,šta rade ostale djevojke s obzirom na to da samo ti pjevaš?

NICOLE:Da,ja pevam.Znaš kako,prije PCD bila sam pjevačica u grupi ''Eden's Crush'',tako da imam najviše pjevačkog iskustva,ali sve smo prije svega igračice.Na nastupima uživo pjevamo zajedno.Odat cu vam tajnu-na sljedećem albumu ljudi će imati priliku da čuju svaku od nas. Eto,ekskluziva!

HR:Kako uspjevaš ostati u formi?

NICOLE:Prije probe i nastupa dobro se zagrijem,a to je vrlo zahtjevno.Svaka od nas svakodnevno vježba sama,koliko god je moguće.Ja najvise trčim,plešem...

HR:Tvoje slabosti su....

NICOLE:Čokolada,definitivno!Ma,sve što sadrži cokoladu:razne kreme,pudinzi.......Mmmmm(smijeh)

HR:Šta najviše voliš nositi od odjeće?

NICOLE:Na prvom mjestu su tange,zatim dobre hlačice i na kraju bijeli topić,koji je veoma praktičan jer ga mozes kombinirati sa mnogo stvari.

HR:Kada bi učestvovala u,danas popularnim,plesnim ''okršajima'',tvoj kech iz rukava bio bi...

NICOLE:Mrdanje guzom,definitivno!Obozavam vrtjeti guzom što brže mogu.Veoma je zabavno,pokušajte to,djevojke!Svaka od nas ima neki svoj pokret koji je fantastičan!

HR:Tvoja najveća beauty greska je....

NICOLE:Ranije sam imala veoma dugu crnu kosu i jednom prilikom sam posvjetlila dva pramena.Prvo su bili narančasti(bljak),a potom sam ih prefarbala u platinasto plavo.Izgledala sam kao tvor.

HR:Koji je tvoj emotivni status?

NICOLE:Trenutno soliram.

HR:Da li je istina da vam vaša izdavačka kuca brani da imate frajere da se vaši fanovi ne bi ohladili od vas kada bi čuli da ste zauzeti?

NICOLE:Kakva budalaština!Ko meni može bilo šta zabraniti,posebno u vezi sa privatnim životom?!Smiješno!To nema veze sa istinom.Sve smo trenutno solo zato što nemamo vremena da se posvetimo nekom muškarcu.Jedva da imamo vremena i za sebe.Stalno smo na putu,na nastupima...Frka je to!

HR:Tipična pussycat dollsica je...

NICOLE:Ona je zanimljiva,ima sjajan smisao za humor.Pametna je i very HOT!

HR:Šta vas to izdvaja od ostalih zenskih grupa?

NICOLE:Prije svega mi se dobro zabavljamo a pritom zarađujemo(smijeh).Ne,ozbiljno.Ne shvaćamo previše ozbiljno sve ovo.Znas ono,nismo usle u trip da smo ne znam kakve zvijezde,jer se lako može desiti da puknemo i da nas svi zaborave.Sada samo mozemo uživati u sreći što naše pijesme sjajno prolaze kod publike i što se nalazimo na top-listama rame uz rame sa velikim zvijezdama poput Mariah Carey...
Nije to mala stvar.

HR:Imaš li poruku za sve one zlokobnike koji tvrde da su vaši spotovi vulgarni,a vi kao bend jeftini?

NICOLE:Gledajte i učite!


a sad jedan trač:UPOZORAVAM MALO JE ŠOKANTNO!kruže tračevi da je članica Pussycat Dollsa Carmit Bachar možda muškonorolleyesdead.....to sam negdje pročitala na internetu...ali neznam da li je to točna informacija...nije iz pouzdanih izvora...tako da....ovo je vjerojatno(nadam se...) trač!


onda rekla sam da će biti spot...a spot je od Melody(članica Pussycat Dollsa)...ona će isto vjerojatno snimiti svoj solo cd...a evo vam spot ona pjeva s onim pjevačem Jibbs...pjesma se zove Go too far:
Jibbs ft. Melody Thornton-Go too far




Post je objavljen 26.08.2007. u 13:16 sati.