Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/insidelove

Marketing

Kakav dan.....

Dobila sam neku štafetu da napišem kako bi izgledao moj idealan dan, no to sad nisam u mogućnosti napraviti. Znam sigurno kako ne bi trebao izgledati moj idealan dan, a jedan takav je bio baš jučer.
Ujutro sam bila na hitnoj, jer me stopalo boli već nekoliko dana. Čak sam imala tu čast da su me dva doktora primila (ništa mlado i zgodno). Onda sam išla slikati nogu i kao nije ništa slomljeno, ali da držim led, pijem tabletice i nosim elastični zavoj. Sva sreća pa nije ništa slomljeno, jer bi to značilo....Ne želim ni misliti. Već sam lomila obje ruke, na treba mi još i noga u gipsu.
Nakon hitne vodila sam babu na tržnicu. A tamo tek katastrofe. Neka baba mi pređe s onim kolicima preko noge, a moja baba mi štakom stane na japanku. Htjela sam zakoračiti, ali ne ide, stisla baba i ne pušta.
Prošlo je i to nekako.
Onda sam sjela u svoju Toyotu Auris i krenula na vikendicu. Na dosta velikoj uzbrdici neki matorac vozi ispred mene i ugasi mu se auto i krene se spuštati u rikverc. Uopće me nije vidio. Sve najgore misli su prošle tada kroz moju glavu....Kud ćeš mi na novi auto. I trubim ja njemu, sav se stresao jadan. Uspio je nekako upaliti auto i pod ručnom krenuti gore. Kakav je to vozač kad ne zna na velikoj uzbrdici krenuti bez ručne....Joj joj.
Konačno dolazim doma, istuširam se, pijem kavu, pojedem nešto. Čak sam malo i odspavala. Tada me želja za sladoledom uhvatila, tako snažna želja, ne mogu vam opisati. Inače, rijetko kad jedem sladoled. Poslala sam seku u dućan i fino sam smazala sladoled. Otkud tolika želja za sladoledom? Shvatila sam kad sam pogedala koji je datum....Menga!!!!! Još i to danas.
Nije to sve. Čula sam da netko ispred zgrade nešto razbija. Pomislim na auto. U početku je tako teško imati novi auto, previše pazim na njega. Spuštam se dolje da vidim što se događa, mislim da sam bila spremna nekog i namlatiti. No, nije bilo nikog, osim neke žene koja je svojoj kćeri držala govor o Boga pitaj čemu. Dolazim do auta, a ispred razbijena čaša. Skupim to staklo, preparkiram auto i vratim se doma. Nisam ni van išla. Kud ću s ovakvom nogom? Zaspala sam i prsten sam neki sanjala.....Fuck!
Danas mi je ipak bolje i stoga se želim još više opustiti uz ovu pjesmicu. Hormoni proradili pa me puca romantika. Nadam se da imate razumijevanja. I nek mi netko dobaci sladoled, jer mi se ne da ići u dućan.....


Get this widget | Share | Track details



Post je objavljen 26.08.2007. u 11:20 sati.