Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/allusions

Marketing

Still alive

Still alive and kicking.
And so is he.
And so are we. smijeh

Nemam u zadnje vrijeme previše inspiracije za pisanje... Sada sam usred reinstalacije svega na komp koji je sinoć odlučio da mu je dosta starih Windowsa i da hoće nove i svježe. Njegovo zadovoljstvo mene je koštalo velikog broja živaca... toliko da sam se - a to mi je skoro već defaultno stanje kada mi se dogodi havarija na kompjuteru - našla na rubu mini živčanog sloma. Ili možda ne tako mini.

Danas mi je baš koma dan zbog toga svega. Cijelu noć nisam spavala, a onda sam posve bez snage legla oko osam i spavala do malo iza podneva. A onda ponovo bacanje na posao osposobljavanja računala. Trenutačno komp zadovoljno radi i sve izgleda idilično, ali koliko će to potrajati... bojim se i pomisliti. Počne li mi ponovo ispijati živce, definitivno kupujem novu matičnu ploču i novi procesor. I napajanje. Valjda se može za oko 1000 kn dobiti nešto pristojno?

Fensi je ovaj novi blog editor. Sviđa mi se pisati u njemu. Tužna sam. Zbog kompa, zbog toga što se nismo vidjeli dva dana, zbog toga što sam neispavana. I nisam samo tužna. Bilo mi je mučno jako (od nespavanja i ove cjelonoćne i cjelodnevne muke sa sređivanjem kompa) pa sam morala prekinuti inače sasvim disciplinirano držanje dijete i pojesti nešto prave hrane. Sad mi je bolje. Ali da, na dijeti sam... ni sama ne znam zašto, ionako ne fukncionira jer valjda jedem previše. Lol. Mislim da ću je prekinuti i jednostavno jesti manje, ali jesti sve. I ne jesti iza šest. Nisam ja za dijete... osim možda Zone. Ona mi se svidjela jer je način prehrane, a ne dijeta.

A moja ljubav prema kuhanju me nije napustila... i dalje učim i napredujem. Jučer sam radila puding od kupina te kasnije još za probu od brusnica i od marelica. Skroz je kul, recept je jednostavan, radi se s jogurtom. Zdrav puding, a ne onaj kupovni s tko zna čime sve u sebi.

A sada idem off, malo pogledati što ima na televiziji... možda zadrijemati. Dosta mi je sjedenja pred ekranom i kompjutera i ovog dana.

Fali mi on.
Voljela bih da smo se vidjeli danas...
Osjećam se samo u ovoj svojoj muci bivanja na rubu živčanog sloma... noPost je objavljen 24.08.2007. u 19:37 sati.