Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/coloniaivana

Marketing

čestitaj i ti Indiri rođendan

Dragi fanovi
Kao što (nadamo se) već znate, Indira Vladić Mujkić ove godine puni 34. godine. U suradnji sa Colonia Cafe-om odlučili smo da joj napravimo jedno lijepo, ali opet skromno iznenađenje. U realizaciji ovog projekta mogu učestvovati svi fanovi.
Jeste li ikad poželjeli čestitati rođendan Indiri? Ukoliko jeste, Colonia Cafč i GrupaColonia.bloger.hr vam daje šansu, stoga nemojte da vam izmakne.
Sastavite pismo za Indiru u kom možete da joj čestitate rođendan, a uz to da joj kažete sve što mislite (napišite što veće pismo). Isto tako možete da prenesete svoje utiske sa koncerta Colonie (naravno, ako ste bili) te ukoliko ste se slikali s Irom – pošaljite i fotografiju.

KAKO POSLATI PISMO?
- Ispod ovog teksta možete skinuti .txt dokument koji samo trebate popuniti. Nakon toga formular kopirajte u polje u koje pišete e-mail, te pošaljite na naš mail: coloniacafe@gmail.com – sa naznakom/naslovom INDIRIN ROĐENDAN.

VAŽNO!
- Pismo ne smije sadržavati uvrjedljiv sadržaj. U slučaju toga, pismo neće biti poslano.
- Ne jamčimo da ćete dobiti odgovor na pismo, no ipak upišite vašu kućnu adresu.
- Ponavljamo! Nakon što ispunite formular koji možete skinuti ispod ovog teksta, pošaljite ga na coloniacafe@gmai.com sa naznakom/naslovom INDIRIN ROĐENDAN.

DOWNLOADUJ FORMULAR (1,18 KB)
Za download je potrebno samo nekoliko sekundi!


Post je objavljen 23.08.2007. u 19:45 sati.